Jättebra låt!

Jag vill alltid från mitt hjärta älska Dig som, har älskat mig först.

Jag vill alltid från mitt hjärta lovsjunga Dig.

 



Jag vill alltid prisa. Alltid prisa. Alltid prisa Dig.

Jag vill alltid prisa. Alltid prisa. Alltid prisa Dig.

 



Jesus Du är källan med liv för mig,

jag vill öppna upp mitt hjärta för Dig just nu.

Jesus du är källan med evigt liv för mig.


fredagen min

Goddagens!:) Idag har jag haft så otroligt stressigt att jag inte ens orkar börja skriva upp allt.
men snart skall jag åka till betsku för att öva lovsånger och sedan vara där på ungsomssamling. när de e slut så far jag till skolan. Det är filmnatt!så det kommer att visas filmer hela natten.disney,skräck,komedi,kult,main och några till. Jag tror de blir riktigt bra!!:)

Imoron ska jag bara ställa i ordning för mommos 90-årsfest som hålls på söndagen.så det är mitt v-slute!:) jag tror inte att jag hinner göra så mycke mer! men det är bra!!

Trevlig helg!

Unity-lonely

Somewhere down the road I think I lost you
Didn’t know which way to go it felt empty without you
I just can’t explain how I ended up here in the rain
I tried to get back to the time I spent with you

I have been lonely I’ve been without you
Tried not to feel but I do


I feel like a mess, things to say that I can’t address
I think about the day I had so many things to say
But what is there to say, I go deeper day by day
I feel so empty now and I don’t know why or how


Idols

Nu skall jag på allvar följa med finska Idols. Christer, sångaren i Unity, är med:)
Paulina berättade idag hur långt han har kommit. nu har man inget man behöver vara spänd för;) men på något sätt tråkigt att veta hur de går.

Ni skall alla rösta på honom. Om han kommer så långt. Tänker inte förstöra det för er genom att berätta om det. Se själva:):) Jag är så glad att han e me:)

Idag i skolan hadd jag,annika,emma och helena moddaföredrag. Upplysningen. Vi fick massor med bra kritik:) vilket alltid e roligt speciellt då jag var så nervös.

Idag på kvällen drar jag iväg till  US :) Julia skulle antagligen vara där så det blir roligt att se henne:)



tankar.

på veckoslutet e de kanske hesa som gäller. ??? vem vet? inte jag och inte du. Bara Gud vet:)
jag blir så glad när jag tänker på vad Gud har gett åt mig. Han har gett mig fina vänner,en familj,kunskap,musiktalang men mest av allt:Han har gett mig sin kärlek:) och det är jag såå otroligt glad för:) tänk att få leva med Hans kärlek. Det finns inget bättre!! vad jag än gör,var jag än finns, om jag är lycklig eller ledsen,ensam eller i sällskap så är Han alltid med mig:) Han gör mig så glad!! Jag får leva ett liv tillsammans med Honom.

har du någongsin tänkt på vad Gud gjorde för dig? han lät sin son dö för dig. för att han älskar dig:) du kan allti lära känna honom. för han vill lära känna dig. Han vill veta vad du bär på för sorger, glädjeämnen. Om du är lycklig så tacka Gud för det. Om du har sorger; be Gud hjälpa dig över dom:) han gör det bara du låter honom göra det!!han har alltid tid att lyssna. natt och dag. han vill lära känna DIG:):)

på midvinterveckan lärde jag mig verkligen att jag måste tala med Gud. han vill veta allt om mig. han vill veta mina tankar. tänk att det finns nån man kan berätta allt . han dömer inte mig. tänk hur härligt det känns:)

Jaa. Han gör mig så glad:)

låttext:)

Israel-Still standing

 
You gave me courage to believe that all your goodness I will see
and if it had not been for you standing on my side where would I be

If not for your goodness if not for your grace I don't know where I would be today
if not for your kindness I never could say I'm still standing
if not for your mercy if not for your love I most likely would have given up
if not for your favor I never could say I'm still standing
but by the grace of God

To you I lift my offering and set my heart on higher things
for if it had not been for you standing on my side where would I be

I'm still standing I'm standing I'm still standing but by the grace of God
 

bilder och annat...

jess nu är äntligen de efterlängtade bilderna från MVV uppsatta på mickelsson.net. Gå gärna och kolla dom och kommentera för allt i världen;) Du kommer till sidan via länken på min sida "Linus Mickelsson":)
Man får tillbax minnen från den underbara konferensen då man ser bilderna:) Och så fina människor:)

Idag var jag bara i skolan 10-12.hade feber på morgonen men kunde inte missa finska-timmarna så åkte till skolan för dem;)
 Snart skall jag kanske gå och sova eller sen åka till butiken.känner mig inte mera alls sjuk eller att jag sku ha feber:)
 
Imoron, om jag inte e alltför sjuk, så åker vi till mommo och äta.Hon lagar så god mat:):)

Borde börja tänka på något sommarjobb oxå;)

tisdag

nu har skolan igen börjat och jag måst nog säga att jag tror det kommer bli en bra period trots att jag har alla positioner fulla och har relativt svåra ämnen,åtminstone några. mn oj vad trött jag är.förstår  inte riktigt hur jag skall orka denna vecka men jag skall nog klara de:)

fick ut mitt finska prov. kunde ha gått mycke mycke bättre men jag tenttade ju kursen så de va helt okej ändå:) fick 6½. i uppsatserna fick jag några 7 och några 8.

vi skall denna period ha massor med föredrag och liknande. i hälsolära skall vi undervisa i 40 minuter.engelska skall vi tala o typ 10 minuter.moddan ca 35 minuter och finskans ca 10 minuter. mest rädd är jag för moddan och hälsoläran. hoppas det går bra!:)

nu skall jag gå och vila kanske läsa något och sedan kolla O.C och om jag orkar ser jag på pako:)

ha de skönt! ta hand om er!
*kraam*

oj vad glad jag e..

jag är jätteotroligt glad just nu!:)

kom just hem fårn missan i borgå. var där på ett litet partaj som ordnades för Jenna. Hon åker juh iväg till Thailand-->Laos. Kvällen där var jätteskoj.träffa många gamla och endel nya människor. Vi hade såå skoj.:) Tack till Elna som ordnade ihop allting:)<3(jag tror att det var hon;)) Hon e så fin!!

kanske jag börjar hänga i missan varannan torsdag. kanske det. vem vet? de e nog lockande men får se vad mamma tycker.

nu skall jag gå och sova för att på nått sätt få min dygnsrytm i ordning att jag sedan orkar när skolan börjar.hjälp,den börjar på måndagen!!!

mn nu kära vänner;) Gonatt!!:)<3
Ha de superbra och be för Jenna när hon åker iväg ut i den stora världen:)

varför?

varför ska jag alltid måsta bli förtjust i nån som jag inte kan få?
varför skall det alltid hända mig?
varför gör gud såhär mot mig?
Skall jag måsta vara ensam hela mitt liv?
Alla killar jag blir intresserade av vill vara BARA vänner. vad har gjort för att få det så?
Visst finns det killar som vill bli ihop med mig men då är dom inte alls troende, de gillar att dricka och festa och allt sådant som jag inte gillar. Jag vill att min pojkvän skall vara troende och att vi tror på vad som står i Bibeln. Är det för mycket begärt att be Gud om en kille som verkligen älskar Honom och som verkligen lever att se Gud bli känd!?!:)

Jag vet att jag låter jätte gnällig men det har hänt mig så många gånger att när jag blivit förtjust i någon kristen pojke så vill han bara vara vän. Jag orkar inte mera med sånt. Varför skall det vara så svårt? Kan någon berätta det för mig!?! Jag är verkligen så glad för mina kompisar som har hittat den rätta och jag blir nästan avundsjuk när jag ser hur bra dom har det och hur dom älskar varandra. Jag vill också kunna ha en sån relation med någon. Senast var det på midvinterveckan då jag såg mina kompisar vara med den han/hon älskar och se hur dom båda helt och hållet lever för Gud!!

Midvinterveckan 06-07

Detta inlägg blev lite väl långt så ni skall inte läsa dethär om ni inte orkar. Men jag var bara så ivrig att skriva så det blev otroligt långt!!J

 



Onsdag: På måndagen började Midvinterveckan. Jag for till skolan ungefär halv 5. Bussarna skulle komma 17.00. Första personen jag såg var TomppiJ va skoj att se honom. Sedan träffade jag också Natte och stod en stund och snacka med honom. Han e en jättesnäll typ;) jag måste gå kring halv 6 då jag hade lova att vara med och ställa i ordning för KU:s julfest vid församlingshemmet. Efter julfesten gick jag tibax till mvv där Bjarne pratade men jag kom så i slutet att jag inte riktigt hörde vad han tala om. Efter samlingen pratade jag lite med Mia och några till och sedan for jag hem med Alex2 och Toffe.

 



Torsdag: På morgonen åkte jag till skolan med Alex & Toffe. Vi kom passligt till bibelstudium som Kenneth Witick talade på. Efter lunch var det Go’ eftermiddag. Vi gick och lyssnade på Tomas Sandell. Han berättade om behovet av missionärer i Europa. I Asien ber dom för Europa. Det var jättebra som han talade om och speciellt när jag är lite missionsintresserad var det intressant. Sen var det dags för intressegrupper. Jag hade valt lovsångskör. Det var Maria Åsvik som ledde det men hon hade hjälp av Anna-Sara, Jenna, Elna och Camilla. Det var nog härligt att få sjunga lovsånger utanför samlingarna och samtidigt fick man höra andra stämmor och lära sig lite teoretiskt(om man nu kan kalla de så;)) maria sade att vi varje kvällssamling skulle vara med och leda lovsången och det var roligt. På kvällen fortsatte Kenneth tala därifrån han blev på förmiddagen. Efter att han talat så blev det lovsång och förbön. Vi åkte hem ganska tidigt eftersom Alex hade sin lillasyster med sig och de sku kanske ha varit ganska annorlunda när folk började tala i tungor. Men jag trivdes där otroligt braJ

 



Fredag: Vi åkte igen till skolan på morgonen tills bibelstudiet skulle börja. Det var idag igen som Kenneth talade. När det var Go’ eftermiddag gick jag och Mia på Israel- saningar, lögner och konsekvenser med Fredrik Åbacka. Det var bra. Han berättade om vad som står i tidningarna men som inte egentligen stämmer. Och liknande. Det var braJ Intressegrupp igen. Vi övade lite nya sånger samt lite gamla. På kvällen var det samling som vanligt men samlingen innehöll lite annat program. Det var ett par som blev välsignade när de på lördagen skulle åka ut som missionärer. Sedan pratade Olle Rosenqvist. Han talar bra. Sen blev det lovsång och förbön. Jag var med Natte i kiosken och det var roligt. Vi pratade om allt möjligt och det kändes skönt!:) Nu stannade jag i skolan och sov.

 




Lördag: Vi blev väckt med Radio MVV. Sedan gick vi och äta morgonmål. Under bibelstudiet talade Lilian Lytz. Hon talade också bra. Sedan igen lunch pch efter det Go’ eftermiddag. Idag gick jag på Kvinna & Man, komplementer eller konkurrenter? Med Olle Eriksson från Borgå. Det tyckte jag var bra och jag är intresserad av att höra liknande grejer men den dagen kände jag inte riktigt för de. Samma vanliga, intressegrupper. På kvällen talade Olle Rosenqvist. Ibland gillar jag det han talar om men ibland har ingen lust att lyssna. Idag ville jag lyssna. Sen var det förbön och lovsång.Det var ett starkt möte och jag gick för att få förbön. Det kändes befriande och skönt.

 




Söndag: Alla dagar ser likadana ut; väckning, bibelstudium med Lilian Lytz. Efter lunchen var det ingen Go’ eftermiddag då det var nyårsafton och det var midvintergröt som stod på programmet. En liten grupp med ledning av Julia Smeds skulle dansa vid mötet kl 18 så vi övade. När vi slutar öva var klockan lite över 17.00 och vi skulle hinna äta och sedan 17.30 gå och be med lovsångskören för mötet. Vi satt i en korridor och bad en stund sedan började vi sjunga ”savior, he can move the mountains” den satt vi och sjöng några minuter. Det var bara så härligt att sitta där och be och lovsjunga. Några minuter före 18 gick vi ner till salen och vi som skulle dansa tog våra platser. Sedan började det hela. Dansen gick bra och vi fick väldigt bra kritik och alla tyckte att det var fint och vi gjorde det helt till Guds ära. Jag gick och bytte kläder och sedan tibax till salen där vi bad för Finland och sedan sjöng vi. Lilian talade på detta möte och mina föräldrar var där också. Det skulle vara intressant att veta vad dom tyckte om det. Men det var några som bad för den kvällen att jag kunde vara ett vittnesbörd för mina föräldrar att Gud verkligen är värd allt. Steffo var den personen jag talade med först om det och sedan med några till. Efter det mötet var det servering och sedan gick vi lovsångsteamet och lovsångskören och bad för samlingen som skulle börja 21.00. Den började visserligen lite senare men det var bra så fick jag tala med Steffo. Han är nog en så fin storebror och han är så väldans viktig. Fast jag har 3 storebröder så är Steffo ändå jättejätteviktigJ<3 Mötet som började 21.00 var det Olle Rosenqvists tur att tala.

 När klockan började närma sig 00.00 så räknade vi ner från 20, 19, 18, 17… när den var exakt började musiken spela och det var så otroligt bra atmosfär och känsla. Ett enda stort kramkalasJ Sedan började vi sjunga lovsånger till typ 01.15 om vi skall vara helt exakta. Eller jag gick ut från salen då men dom andra fortsatte ännu. Jag gick och talade med Benjamin Sandell för att nu skriva ut det. Vi talade om p:mäki lägrena, lutherska kyrkan, frikyrkor, församlingar och lite till. Det var roligt att snacka med honom. Sedan gick jag med Jossan, Anna, Mia, Linus och Rebecca till café. Där såg jag Natte och önskade honom ett jättegott och välsignat nytt år 2007. Jag önskade också Christer gott nytt år. I café satt vi till ungefär 02.30. Sedan gick vi till rummet eller förstås vi stannade på vägen och tala med alla möjliga människor men slutligen kom vi till rummet och då var klockan ca 03.00. Då tänkte jag gå och sova men sedan bestämde vi med Anna att gå ett varv och se vem som ännu är vaken och det var ju nästan alla. Vi gick till festsalen där Emilia, Mia, Angelina och Jocke satt. Kring en halv fyra tiden gick vi till rummet. Sedan somnade jag nog nästan genast. Min mp3-spelare slockna just när jag höll på och lyssna på Hillsong- Mighty to Save. Men jag hade ändå sången i huvudet.

 




Måndag: Idag var det pain att vakna. Vi vaknade när Radio MVV började snurra på och idag var det tydligen Jode, Natte och Alex som var med och spela. Dom är nog bra dom killarna. Sen skulle man ha allt packat och städat före 09.00 då det var morgonmål. Klockan 10 var det ”Veckans höjdpunkt” som det stod i programmet. Det var nattvard, vittnesbörd, och lite lovsång. Sen måste österbottningarna börja fara. Saknar dom redan. Jag saknar också Mia Hon är en härlig person och jag lovade typ henne och Jenna att fara till Borgå nåttag fast Jenna far snart till Laos och skall vara där som engelskalärare i en skola i 3 månader. Steffo saknar jag också och Christer och Natte. Fast jag inte talade så mycket med dom så betyder det inte att jag inte skulle sakna dom för det. Dom är ändå så fina människor och fina vännerJ<3

 Jag blev lite och hjälpa städa och sånt efteråt och sen sade jag till Christer att han inte får fara förrän jag har fått ge honom en kram och sen när jag skall fara hem så har han förstås farit redan;)  Liknar helt det som hände i P:mäki. Där såg jag inte heller honom när jag skulle fara hem. Men sånt händer Natte såg jag inte heller men hoppeligen ses vi nångång!J

 

 Det skulle bara bli lite kort berättat om mvv men nu blev det ju ganska långt.

Vi sjöng ljuvliga lovsånger och Gud gjorde massor.J Nu är det bara att börja vänta på följande konferenser och läger. Och förstås på nästa mvv nånstans i österbotten !!                

RSS 2.0