my time

Underligt hur tiden kan gå så fort men det är kanske inte egentligen så konstigt om man ser i min kalender. Jag har otroligt mycke program nu för hösten med både skola,bilskola,jumppa,kö och dans vill jag också hinna med. men ifall det skulle bli så att jag måste lämna något så är det nog tyvärr dansen :( Tyckte verkligen om torsdagens träning :)

Igår var jag i stan med Annika. Egentligen gick vi bara omkring i Östra centrum, studerade folk och diskuterade. Det var nog riktigt avslappnat att bara få vara. :) Handlade inget men jag hade nog inte heller något behov av det.

För hösten är det bara finska som gäller i studentväg men massor med annat skall juh göras. :)
Jag trivs verkligen just nu, fastän det är stressigt och mycke så kan jag inte låta bli att intetrivas och tycka om allting. Jag har också förstått hur bra och fin hösten egentligen är :) mysig. 

Jag vill tala mer engelska och ha mer kontakt med människor runt om i världen. Ett volontär arbete efter studenten sku int vara så ille :)

häljen

Har under hela helgen för det mesta suttit och läst geografi eftersom det är det som gäller imoron :) Bra musik har jag också lyssnat på :) Bl.a. Racal Flatts är en stor favorit just nu :) de är bara så otroligt bra!!

Men nu ska ja fortsätta läsa lite,prata med vänner å ta det lugnt!
 
Denhär veckan kommer vara nästan lika stressig som föregående men inte riktigt.. :) Skall nog hinna med annat än bara skola,skola skola... :)
Fick förresten ganska bra i finska hörfen så nu e de bara skriftliga delen kvar å sen kommer det hoppeligen ut som ett bra vitsord  :):)

Jo, have a nice week!!


finska och student

Jaha, idag började min studentskrivningskarriär. Finska hörf var det idag som gällde och jag måste nog säga att den var väl ganska okay.. :) Vilka frågor tyckte jag var riktigt lätta medan andra fick jag nog fundera på lite. :) Men det skall jag inte fundera på mer-jag kan ändå inte ändra mina svar!

På måndag är det ändå geografi som gäller... har inte läst så hemskt mycket och kommer mest att ta det på talang och u undrar ni säkert vilken talang ;) Nåjo, tar de riktigt lugnt och orkar int stressa med det!:)
Och sedan den 26 är det finska skriftliga så till dess måste jag öva lite ord och liknande....

Men nu----> skriva uppsats,tal och bokrapport.



                                       Casting Crowns-Praise you in this storm

RSS 2.0