en salig blandning

Förra veckoslutet var jag i Vasa och hälsade på en kompis. Vi hade jätteskoj och tror att jag på hösten, när jag flyttar dit, kommer göra det med glädje och en iver. Skulle helst av allt redan vilja flytta :)

För exakt en vecka sedan firade vi också Veeras 3årsdag. När vi kom hem därifrån hade vi ett snabbt coh kort möte med en hjort, men inget farligare hände varken oss eller den. Bilen fick nu någo skråmor och sånt...

Igår var jag på jobb på arenan efter en paus på typ 2 månader. Lite ovan var jag men tyckte ändå att de igen var jätteskoj att vara där, fastän jag hade lite nackproblem. Hade säkert fått nackspärr, för igår vaknade jag mitt på natten av att jag inte kunde röra på mitt huvud. Sen lyckades jag på något sätt somna om men hela dagen gick jag och såg antingen framåt eller till höger. Att vända mitt huvud till vänster var omöjligt. Nu är det redan lite bättre efter att ha ätit lite burana och satt nå salva på där...pumpar i mig burana bara så blir det nog bra.

Idag är det äntligen fredag igen. Eftis och sedan börjar veckoslutet. Imorgon hade jag planerat fara och köpa nån slags hylla till mitt rum men får nu se hur det ska gå.. och sen på söndagen ska vi ungdomar sjunga i betsko.

RSS 2.0