onsdag

Idag har det varit rätt så fint väder. I skolan spelade vi boboll, jätteskoj att spela det med eleverna.. Det är bra att allting fortsätter så nära som normalt fastän det alltså kom besked att skolan skall stänga fr.o.m. hösten 2010. Mycket som måste fixas nu  under dom här kommande fem veckorna för eleverna.. Oj oj, stackars barn säger jag bara som måste byta skola fastän många inte vill och många faktiskt är oroliga och rädda att byta skola. Man kan inget annat än att försöka uppmuntra dom och säga att det nog kommer att gå bra, vilket det nog kommer att göra sen..

Skall om en stund på den årliga frågesporten, blir bra. I år är jag med i samma lag som mamma och Henrik men nu representerar vi "utrotningshotad-lärare i byskola".

Och imorgon åker jag iväg till Vasa. Det kommer bli supergreat och hela veckoslutet skall sen alltså spenderas i Vörå, inte riktigt som jag planerade att fira första maj, men tror nog att det här blir riktigt okei det också..

söndagsgrejs

Var just ute på en liten promenad med mamma,Daniel och Micke men jag blev nog lite slut av det men man måste ju börja någonstans :) nu också är det faktiskt är en sunday med sol :) På torsdagen far jag säkert upp till Vasa, väntar på det men kan tyvärr inte fira vappen med G.. kändes som att hela vappen blev förstörd men kanske jag överlever... någolunda. Skulle dessutom vilja ha lite besök idag men knappast får jag det.. Får väl bara ta det lugnt idag och ladda upp för imoron och veckan som kommer!

klicka för att få en större bild

 Började fudera över förra sommaren. Jag hade mycket med i bagaget men ännu mer när jag kom hem :)

 Mina abslout bästa och viktigaste vän! Mycket har vi nog varit med om, och ändå har vi ändå bara varit vänner ett år :) Tyskland,Polen,Ideapark,kaffestunder,födelsedagar,MVV,EC, nya vänner :)

 Här är nog den bästa trion :)


lite surt konsert sommar inlägg

Konsert idag i Ekenäs och Hangö. Och jag sitter här hemma. lite sur är jag nog att jag inte kunde fara med idag men jag vet att jag bara skulle sitta och må illa medan dom andra har det roligt och får sjunga. förstås skulle jag få lyssna hur det låter..men ändå. lite surt som sagt.
Imorgon skulle jag också ha haft söndagsskola men Lina och Fanny sade att de klarar sig nog, så jag får ännu imorgon vila men på måndagen tror jag nog att jag skall försöka ta mig till skolan. Borde bara rätta lite prov och skriva veckobrev nu också, får se vad jag orkar med.

Beslut för sommaren tas just nu i dessa stunder... Funderar ännu lite hit och dit, men efter att igen en gång talat med <3 om det så tror jag att det blir som jag först tänkt det! :)

Nu skall jag vila eller göra något annat lika fint och nyttigt. Äta borde jag kanske också göra.:)


You make me sing

Jag skrev just ett ganska långt inlägg, men av någon orsak så kom det inte ut på bloggen. Skriver alltså ett lite kortare nu då.. Vi hade idag konsert i Lovisa med gospelkören. Är såå otroligt tacksam att jag kunde vara med och inte blev sjuk. Ni har nog ingen aning om hur mycket jag bett om att få hållas frisk. Our God is sooo good!!
Nästa vecka på lördagen blir det konsert i både Ekenäs och Hangö. Ser framemot det också.

Nu sitter jag bara och lyssnar på Ungfila; "All because of You"

All because of You
I live and breathe everyday
I'm giving You the praise.
All because of You
I see and feel everyday
I'm giving You the fame.

You make me sing, sing, sing,
Sing, sing, sing, sing...

I am because You are
I live because You live
I love because You loved me first.

I'm alive cause You're alive
I'm alive cause You're alive
I'm alive cause You're alive in me.

Dessutom så har det bara spelats lovsånger från min datorn de senaste dagarna.. och jag har gått omkring och sjungit som en värre galning :)


cell och bändövning blir det också den här veckan. Gillar människor där. :) Vi har alltid så roligt med varandra!!

Nu skall jag försöka fortsätta planera lite lektioner, fast jag inte är så bra på det men det är kanske därför jag skall börja studera. Det brukar ofta bli ganska mycket improvisation men jag tror att det nästan går lika bra. Tror jag. Hoppas jag.


fredag

Jag hade hoppats att varje dag skulle vara varm och solig här framöver men idag regnar det ganska mycket. Inte så vårfiilis med andra ord.

Veckoslutet var välkommet. Imorgon har vi övningsdag i borgå och på söndagen blir det konsert i Lovisa. har också en hel del att planera och göra för nästa vecka men det fixar sig nog.

G är nu i vasa och skulle förstås vara skojigare om han skulle vara här men man får inte alltid som man vill.. dessutom har vi ju faktiskt setts dom senaste 4 veckosluten, vilket är ganska lyxigt egentligen. :) när man tänker efter.

Har också satt bilderna från EC in på datorn, det var nog 4 riktigt speciella och bra och fina dagar. många bra bilder med fina minnen. Men nu skulle jag ändå vilja ha den här sommaren som borde komma snart.

påsken

I år spenderade jag påsken i Vasa. Var på EC konferensen och måste säga att den var nog den bästa på länge!! Bra gjort Sion :) Kom hem på måndagen och åkte tåg med fyra milipojkar-och en av de roligaste resorna var det förresten ;)
Jag har ätit helt megamassor med små påskägg, Inte ett enda stort men bara små. Åt inte ens på julen så här mycke choko.. helt hemskt alltså.

Skolan har kört igång igen och där är det massor som händer. Tungt är det men det är väl nästan så det skall var och kännas.

RSS 2.0