Monday

Hej på er alla:)

Skolan börjar idag efter ett skönt sportlov. Under lovet har jag hunnit med lite städandet,simma en hel del,sova och ta det skönt. Nu igen skola ja. Sitter just nu på data-timme och vi studerar bloggar-passar därför på att skriva lite då;)

I veckan skall jag hinna med debate i stan,jumppa och simma.

Men nu kallar engelska :)

have a great day!!

Simma

Idag har mamma,Noora och jag varit och simma till Träskändas (järvenpää) nya simhall. den har 3 barnbassänger, en stor med 7 banor. sedan ännu en liten med en ca 40m lång rutch-bana. Värsta spa liksom.
Den andra delen består av en kallvattenbassäng, en massage-bassäng och en bassäng som är menat mera för vattenjumppa och dyl.

Jag sku lägga upp lite bilder från simhallen-men det tycker inte datorn så ni får gå och se på deras hemsida istället :) http://www.jarvenpaa.fi/sivu/index.tmpl?sivu_id=1182

Skall nog snart igen åka och simma. det är så skönt egentligen :)

måndag-gammeldans

Sportlov har jag nu. Det började med Gammeldans på fredagen! :) Vi började med att uppträda i skolan på morgonen-sedan till kommun huset-hem på dagen i några timmar-dansa på kvällen för föräldrar-middag på Savijärvi-efterfest på träskis-hem kring 3-tiden:) En otroligt superskoj jättebra dag! Så roligt har jag inte haft på länge länge! 

 Jag i skolan på morgonen-ready to dance!



 Hela gänget på dagen :) 

 Imorgon ska ja och städa till mommo-ha en riktig storstädning-måst passa på då hon imroon åker bort;) får se om hon tillåter mig och min moster att fara och städa då.

Resten av dagarna skall jag träffa vänner och bara chilla hemma. har inget jag måste göra och de är riktigt skönt att bara vara hemma någon dag utan att träffa några människor-helt få vara ensam bara och fundera:)

de va de-nu ta något smått att äta och sedan fara och sova.

RSS 2.0