åker omkring

Bröllopet var finfint!! Ursökt mat och kaka, sällskapet kunde inte ha varit bättre och det var bara en så otroligt fin dag. Så göad för A&T!!

Igen en vecka har gått, och det känns så skönt att äntligen få ett veckoslut. Imoron skall jag dock på möte till Helsingfors, och före det måste jag fixa lite grejer i storstan. Lite skolsaker samt inskaffa lite häften och grejs. Nya skor skulle också behövas samt kanske någon fin tröja nu till hösten men jag får se hur det blir. Möte imoron ja. Styrelsemöte.dom brukar kunna vara helt okey faktiskt. Har man gått sällskap så e de väl alltid roligt vad man än gör? :) 

På tal om hösten. Vädret blev visst ganska kallt,snabbt. Idag blev det att ta en lite varmare tröja och söka fram vantar på morgonen. Otroligt kallt var de.

Gjorde just ett test på helsing sanomats-sida. Resultaten blev: Jag är 71% kvinna och 21% man. 
 http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/omaelama/sukupuolitesti/default.asp 

Nu ska ja fixa mitt hår att det inte ser helsprängt imoron, sedan skall jag ännu skriva lite engelska-läxor.

Ha de bra!!


bröllop,skol-up-date,

nu skall jag nog börja aktiver mig lite mer med att skriva blogg. men nu har det bara int blivit av p.g.a. många olika saker.tid,energi,ork och inspiration har saknats.. men NU Sonja Skärpning!!

Skolan har startat och allt har börjat fungera. Kursvalen har börjat bli bättre. denna period har jag geografi,religion,engelska,psykologi samt franska. Franska var en liten överraskning för mig, men eftersom jag annars skulle ha haft hål så tog jag det för att lära mig grundera samt för att få en kurs. Hittills har det varit riktigt roligt och lärorikt. Jag kan nu några fraser och lite fler ord. Hel skoj. Psykologi är en så lätt kurs. inga läxor,inget skrivande,inget prov,inga läxor bara olika övningar på timmarna. Skönt med en sån kurs. Engelska både vanlig samt en kurs i hur man debatterar på engelska. Det är roligt att degattera. Jag har visst nångång förut skrivit om debatterna som universitetet har på tisdag-kväll. Helbra. rella är otroligt intressant likaså geografi,för det mesta:)

Under denhär veckan har jag varit till Helsingfors för att köpa en bröllops-present tillsammans med Anna. Det blev-ja, kanske jag inte skall avslöja det här. Man vet aldrig vem som läser bloggen;) Fast knappast läser många den.

Imoron skall jag på bröllop till Österbotten. Närmare bestämt till Kristinestad. Alex&Toffe gifter sig. De e så skoj med bröllop!! Anna, Sören och jag åker tillsammans upp. Det är ju en liten bilresa, men sällskapet är nog så bra, så det ska nog bli skOjSkoJ!!

nu ska ja ta fram kläderna för imoron,gå till bastun och sedan ta en tidigt kväll. Eller visst, de kommer ju Without a Trace först.

Jaja, jag skall skriva om morgondagen när jag sedan orlar. Kommer hem natten mellan lördag-söndag. kanske kring en 2-3-tiden.

babbel

skolan har börjat och nu har det lugnat ner sig så pass mycket att jag tar mig tid för att skriva lite. Har inte skrivit på länge.. så kanske jag börjar med det som hände förra veckan.

Körläger i Österbotten:
Det var jätteroligt att vara på läger och att få träffa alla gamla och nya medlemmar. Roliga sånger på engelska,tyska,svenska,swahili och ryska. Stranden var super och vädret jättebra dom 2 första dagarna sedan regna de dom andra. Vill ni läsa mera så kan ni gå in på www.mickelsson.net och läsa min artikel jag skrivit.

Sedan blev det skola för hela slanten. Jag orkar inte skriva allt, men systemet i gymnasiet funkade inte så bra  detta år. nu har det ändå lugnat ner sig lite och man kan börja ta det lite lugnare. Nu är det bara en dag kvar och sedan kommer det efterlängtade veckoslutet.

Lördag eftermiddag skall jag till Emilia på hennes dimissionsfest:) De ska bli skojskoj..:)

Nu ska jag fortsätta på min geografi-projekt.

//S

låång bussresa...

...blir det imoron då jag sätter mig i bussen som skall ta mig på körläger till Klippan i Munsala. ungefär 7 timmar är resan beräknad att ta, så hoppeligen kommer vi fram före 16.30 imoron. Skall spendera min sista lediga vecka av sommarlägret på körläger. trots att de blir en lång lång bussresa så skall de bli bra. Har möjlighet att snacka med människor och se ut på de fina landskapn;) skOjsKoJ:) 

förresten så blev min söta,gulliga,fina och lilla gudson och heta Mikael Kristian. Dopet var igår å de va o fint. :)

jaa-a.. nu skall jag nog gå och packa,ladda upp lite sånger på min mp3-spelare och sedan gå å tuti:)

 Ha en skön (för många) sista vecka på sommarlovet!!
kramZ//S


sol och dop-förberedelser

lördagen håller snart på att gå över till söndag. mycket har jag gjort fast ändå inte så mycket.
genast på morgonen var jag och köpte dop-presenten tills imorgon.Sedan åkte vi till bönehuset här i byn för att hjälpa att ställa i ordning lite. Det var så otroligt varmt att jag bestämde att sola lite. Helt härligt hur varmt det var. I raka solskenet hade vi idag ca 38,7 grader. I skuggan dock bara 25. Sedan förde jag och min mamma min bror till sin kompis, då de skulle åka på kräftskiva. När vi kommit hem gick jag tibax för att sola lite mera. Läste på min bok och lyssna på fin musik.

Imorgon är det dop. måndagen skall jag jobba och packa. På tisdagen åker jag till österbotten. :) Blir nog bra dehär:)


glass och barn

min brors flicka är idag här. Hennes mamma och lillasyster är sjuka så hon kom hit.
Jag har idag också ätit glass med marianne-kross.. Så otroligt gott:) Imorgon skall jag kanske på jobb,får se och sedan skall jag ställa till dopet som är på söndagen. Min äldsta brors andra pojke skall döpas. Jag skall vara gudmor:) De blir skoj och jaa-a..;)

Idag skall jag nog inte göra något speciellt.bara vara.
:)

RSS 2.0