En Vit Jul

Äntligen är julen här och på köpet är den ännu till vit. Vi har massor med snö och fastän de har lovat lite plus grader så smälter knappast all snö bort. I år är julen inte riktigt som förut. Vi äter hemma idag och far inte till min moster som vi brukar. Men istället kommer min moster,mommo och 2 av mina 3 bröder hit och äter.  Igår klädde vi granen,och jag packade mina julklappar. Igår passade jag även på att gå ut en sväng för att fota den fina vintern. Tyvärr så var det ganska mulet igår så det påverkade mina bilder en del...


Vi tjejer fixade pepparkakshus.


Tyckte grenen såg fin ut med snö på.


Medan jag var ute igår så snöade det!

                  God Jul allihopa!!!


Ny julskiva

Det har kommit en ny julskiva för ca 2 veckor sen som jag tycker att borde finnas i varje hem i Finland :) Syskonen Rombergs julskiva är ett verkligt lyckat verk. Den är inspelad i hemmastudion, och med finns det också 3 egna skrivna låtar. Gillar verkligen arrangemangen och alla fina stämmor :) Alla som är med är verkligen otroligt duktiga, speciellt då det är någon låt utan instrument och typ nästan alla har en egen stämma... Dom har ännu några konserter, kolla mer på deras hemsida :) Här hemma spelas deras skiva väldigt aktivt just nu och det finns nog ingen risk att man skulle tröttna på den-det är jag säker på :)


Uppträdanden

Denhär hösten har varit ganska stressig med olika uppträdanden.. Vi har uppträtt med Missian,i betsko med bändet och sedan har jag gjort några solo-grejs-men det är bara sååå skoj :) Man kommer i kontakt med nya människor genom sina uppträdanden och jätteroligt att kunna göra någon annan glad genom sin musik. Det är bara skoj och det är något speciellt med olika uppträdanden kring julen. Advent,lucia,de vackraste julsångerna,själva julhelgen :) Gillar verkligen det så mycket!!!


brandövning

Idag hade vi med klassen brandövning med både teori och sedan fick vi själva också släcka. Båda var jätteintressanta och givande och faktiskt helt bara basic stuff. Tyckte det verkligen var bra:)

Och udag var det också lite vitt på marken. Hoppas innerligt att vi får en vit jul-skulle nästan vara den bästa julklappen ;) Dessutom är det bara lite ungefär 2 veckor kvar till julafton. Jag måste börja skriva en julklappslista men inte åt mig själv dock, utan en lista med julklappar till mina nära och kära :) Det är stressigt att hitta på julklappar ibland men ändå så trevligt att ge och förstås och att få för det visar ju på att andra har tänkt på mig också :)


RSS 2.0