Konsert och karaoke

På lördagen var det om sagt Hillsong Stockholm konsert i fila.
Jag väntar på att konserten skall börja.

Sedan på lördagen var jag som sagt till fila igen och sedan bar det av till onnela i stan för att fira min bror som är hela 27 år gammal :)


Jag och Patricia i Royal Onnela. Vi var typ 15 personer som tillsammans var där.


Bror och syster :)

Jag lägger kanske senare upp lite fler bilder från när vi sjöng Karaoke :) Det var hur roligt som helst!!


Action09

Jag hade faktiskt planerat att vara med hela action i helgen i fila men det har jag inte hunnit med. Var en stund med Patricia på mötet, och igår var vi på Hillsong church Stockholm konsert!! Underbart, säger jag :) Idag åker vi dit för att vara i fila en stund sedan blir det middag med bror och hans vänner(han firar sin födelsedag idag) och sedan skall vi visst ut någonstans i stan!! Blir skoj att Patricia kommer med, så behöver jag inte stå ut med min bror ensam ;) Fick bara en sån underbar känsla igår, det var så otroligt!! När jag igår natt kom hem från fila kring en 2-tiden på natten så måste jag nog bara kolla in några sånger som vi sjöng. Yahweh är helt underbar. Älskar bara den enkla melodin och orden är liksom så enkla men så starka!Hillsong har i år släppt en ny skiva och det kom många sånger från den cd:n . 

Ha en trevlig kväll allihopa!!

Klockan tickar

Tjena!
Det är evigheter sen jag senast skrev, ursäkta mig men jag har haft en hel del att göra. Skolarbeten och annat som stått på listan "att göra". Vi var ju med klassen till Åbo förra veckan och det var hur roligt som helst!! Lägger upp lite bilder här också. Sedan har jag riktigt på allvar börjat på till punttis med Staffan och idag hadd vi också Noora och Veera med oss ohc var och simma :) Jätteskönt. Nu börjar dessutom Action i hesa men vet inte hur mycket jag hinner vara med. Skall nog vara där på Hillsong konserten imorgon och kanske på lördagen lite men annars har jag fullt upp det här v-slute. Jag borde läsa på tent, fara på en klasskompis tuparit, fira min bror på lördagen, träffa kompisar, hinna vara på action och sedan fick jag ett halvt allvarligt erbjudande att fara till Vasa idag. Skulle gärna ha farit men det kommer jag nog ändå inte att göra. tyvärr. Jag är ju ändå ledig nästa måndag och tisdag, så då hinner jag läsa på tenterna. åtminstone skall jag försöka.

 Jag i Mumindalen :) (det var sjukt kallt där!!)            Mumindalen

 En trevlig höstdag med klassen :)            Jag gillade Hemulens hus!

 I Åbo åt vi på Enkeli Ravintola. Otroligt god kladdkaka!!

 

 


RSS 2.0