Trevlig Valborg!

30.4 vilket betyder att 1:a maj är imoron. Vill önska er alla en riktigt trevlig Valborg! Njut av munkar,mjöd och vänner:) Varmt väder kan vi idag glömma. Det blåser något otroligt..brr....
på kvällen åker jag nog på KU:s Valborgsfest. Det blir hoppeligen bra. Vi skulle göra nåt kul, några kompisar, men det blev inte sen till något. Munkar och mjöd tänker jag smaska i mig:) Mammas munkar e så goda;)

Sköt om er!!
//Sonja


jobb

Har nyss ätit frukost och skall snart åka på jobb. Det verkar bli en fin dag idag. Åtminstone lyser solen nu, men man vet aldrig vad som händer. Hoppas det blir fint eftersom jag skall jobba ute idag.

Carrie Underwoods låt Jesus take the weel är jättebra.:)

Men nu skall jag gå:)
Hope you all have a nice day:)

Gospel-konsert

oj vilken underbar konsert jag var på igår:) His Master's Noise hade konsert med Frank Ådahl, och dendär Frank e nog en otroligt bra musiker.;) Konserten började först 21.00 så jag var ganska sen hemma. Det var skönt att få gå å lägga sig efter en dag på jobb och sedan en sen kväll. Men det var nog värt att fara dit. Förövrigt träffade jag Cizi och Hanna. Linus,Christa och fler så jag bara, men hann tyvärr inte hälsa på. Det skulle jag ha velat, men en annan gång:)
Christa sjunger så fint:) Verkligen!!

Speciellt fastnade Frank Ådahls låt "Roots" och "Each time I pray" i mitt huvud:) De var jättebra!!

Idag skall jag bara slappa och snart fara och sporta lite, dvs cykla lite. Måst bara lite vila, när jag just åt en jättegod dajmkaka som mamma bakat;) 

Snart>cykla, sedan får man se vad som händer. Läxor borde läsas och sedan, jaa får se:)
ha en skön söndag! Det är ju så otroligt fint väder:)



armade regn

jaa-a idag har det bara regna regna och regna. Sommaren var ju redan här. Vart försvann den nånstans?
Min kära kompis Anna är n i Ungern och skickade ett sm åt mig och sade bl.a. att här är det så fint väder, solen skiner och det ör varmt. grrr.. Här regnar det bara!! Inte skoj alls!!

Fredag idag ja, inget speciellt. Ingen ungdomssamling för mig idag, fastän jag skulle ha behövts å sjunga idag men Noora är nu här och skall vara övernatten, så då stannade jag hemma. Nästa vecka igen,hoppeligen.

Imoron skall jag på jobb och på kvällen på gospelkonsert. His Masters Noise har konsert tillsammans med Frank Ådahl, om jag kommer rätt ihåg;) 

Igår var vi från skolan på debate till helsingfors. Julia och Toffe var laget som fick mest poäng och jag "gave the best speech during the high-school tournament":) så vi fick biobiljetter till pris;) Det var riktigt roligt att vara där:)


jaja, nu ska ja göra något nyttigt och inte bara sitta framför datan.
ha ett skönt veckoslut:)

Virginia tech

Hur kan det hända något sånt? Hur kan någon mörda så många? När man hör om det, läser om det och ser om det börjar man må dåligt. Tänk på alla studeranden som var med där, som kommer måsta leva med det som de såg hela sitt liv. Tänk på allas familjer och vänner.
När sånthär händer, tänker man allvarligt vad man skulle göra om det skulle hända i Finland, i min skola, eller någon annanstans där min familj skulle vara eller vad som helst.

Det är så orättvist!!

vi måste bara be för dehär!

söndag

Söndag som sagt, har inte varit på jobb idag eftersom jag har försökt lära mig tyskans alla adjektivets ändelser, relativa pronomen och substantiverade adjektiv. Sista provet imoron sedan e de bara 6 veckor kvar av skola:) Jippii..


Mina sommarplaner e ganska färdiga eller ungefär. Jag skall jobba, fara till Pieksämäki, kanske de blir nån road-trip till Österbotte(typ likadan som förra året;)) sedan ska ja kanske vara hjälpledare och till Barcelona ha ja faktiskt tänkt på.. Dendär teamresan som TeamAction ordnar.. men kanske de int blir denhär sommaren. Kanske nästa och till något annat ställe:)

Jaja.. varför jag tog upp lite av mina sommarplaner idag är för att jag har en så sommarkänsla. De e ju faktiskt att sommaren NU har kommit och hoppeligen för att stanna:)


Nu skall jag fortsätta läsa lite tyska å sen tror jag att jag går ut:)


senare..;)


EC7

så va EC förbi. Det var roligt. :) Man kan int säga allt om de, men det var otroligt inspirerande talare,lovsången var jättehärlig och människorna var oxå jättetrevliga. :) Lärde känna massor bättre:) Några människor jag vill tacka som gjorde det bra är Bianca,Axel,Petter,Ilpo,Nicco,Johan,Benja,Hanna,Jossan,Caro och Gud förstås:) Egentligen gillar jag inte att skriva namn på bloggen eftersom jag inte kommer ihåg alla  just nu, men ni vet no alla vem jag tänker på:)

How great is our God,
Sing with me
How great is our God,
and all will see
How great, How great
Is our God


Nu är man då tibax till skolan. Provveckan började idag med matte prov, som inte gick sådär hemst bra. Man får hoppas på det bässta. Imorgon har jag ledigt men sedan på torsdagen är det enkka och på fredagen hissa. Måndagen är det sista provet för denna provvecka och det är tyska. Skall verkligen nästa v-slu läsa läsa läsa. Jag vill få bra i de provet.

Det var allt för mig denna gång.
ta de lugnt och sköt om er alla:)
Kramar// Sonja 

Konsert

jaja.. så va igen ett v-slut förbi. Men det har varit roligt.:) Vi hade körveckoslut med Missian Gospel Choir. På fredagen uppträdde vi på musikcafe som var i Missionskyrkan. På lördagen var det övning hela dagen. Ja glömmas får ju inte att vi hade Mikael Svarvar med oss hela veckoslutet. :) Idag hade vi en konsert och kyrkan var så gott som fullsatt:) Det var nog roligt att sjunga:) Att få tjäna Gud på det sättet:) Elna och Maria är så fina människor:)

idag var jag också på dop. Veera Sofia Daniela döptes:) Hon var så fin och sa inte ett pip under den tiden vi vardär:) Noora, hennes storesyster betedde sig också så fint!!

Nu ska ja äta nåt och sen kolla lite igenom läxor före de kommer Survivors

ha en skön vecka people!
Snart e de EC!!:)

RSS 2.0