lördag

Ikväll blir det RT.
och imorgon vet jag inte, det får vi se :)
Har nu fått ett gymna-arbete skrivet och snart ska jag nog ta något att äta igen.

Njuter här hemma av både skön julmusik och lite mer fartfylld popmusic. En favorit är nog ändå den här :)
men också tycker jag om Ronan !!

Superbra!
See you later :)

Lilla jul

Idag har här varit full rulle. Hela stora och tjocka familjen har varit här hemma och ätit och haft skoj. Riktigt roligt att ha hela familjen på ett och samma ställe. Dessutom åt vi lite julmat och åt julstjärnor. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Helst av allt skulle jag vilja fara till Dragsvik men tror att G jobbar imorgon också, så blir väl inget av det idag. Kanske RT och några vänner istället då :))
Får se.

Men trevlig lilla jul i alla fall!!

tisdagkväll

Tisdagkväll i Vasa. Har fortsatt idag med att jobba på min playlist på spotify som heter Christmas, druckit gölgg och ätit kex. värsta julfiilisen. dessutom konstaterade jag att det imorgon är exakt en månad kvar till julafton- snart börjar stressen med julklappar!  Sov några timmar nu på eftermiddagen, har läst om Afrika så nu kan jag fixa ihop ett prov om det. Igår lämnade jag in slöjdarbetet och idag matten. Konstigt att man inte klarar av att räkna enkla procentuppgifter, men min gulliga pojkvän hjälpte mig så jag fick det gjort :) <3

Veckoslutet var suveränt. Hade både bästa vännen här och kärleken. Hemmakväll med prat på fredagen, konsert och gringo/ollis på lördagen och bio med den bästa och två vänner på söndagkväll samt lite alias i gringo.

Imorgon åker jag hem till sibbo, blir både skönt och roligt. Skall försöka hinna se nå gulliga söta små barn också, och eventuellt ta en sväng till västra nyland :)

So long, just smile and wave!

S


Torsdag till söndag

Veckan i Vasa gick superfort, vaktade ju barn i två kvällar och onsdagen satt jag hemma med lite skolarbeten.
På torsdagen åkte jag ner med tåg och hade nog en riktig rolig tågresa. Hade superbra sällskap och lite studietriangel hade vi också. Tåg är bra när man har någon vän med sig.
Fredag, då vikarierade jag i fyra timmar varav nästan två tillbringades på isen. Sista lektionen var det bildkonst- med andra ord en ganska lätt dag. Sedan bar det av till Dragsvik och var där resten av kvällen och såg på GG, film och inledde glöggsäsongen också. Så mysigt och skoj.
Lördagen var jag i Dragsvik till ungefär mitt på dagen, sedan körde jag hem och förberedde mig för kvällen. Nu på kvällen hade vi gäster, firade mammas födelsedag lite för sent och min ganska mycket för tidigt. När gästerna åkt hem så spelade mamma och jag lite scrabble. Riktigt bra slut på kvällen.
Söndag, imorgon, väntar Joonas 1-årskalas med mera kaka och sötsaker. Han har blivit så stor och blir bara sötare för varje dag som går :)
På måndagen bär det av till Vasa igen. Det är alltså mitt Sibbo-veckoslut och jag tycker om det. Dessutom så är inte Dragsvik ett så farligt ställe, förstås är det skillnad om pojkvännen är där som beväring eller som skappare. Men tycker faktiskt det är helt roligt att fara dit, åka in genom porten och annat militäriskt. Tänk om man skulle bo på området-de sku väl nog vara en upplevelse.

Nu blir det sängdags, hörs igen.

RSS 2.0