Kroatien och Bosnien

Om bara någon timme så åker jag iväg. Nu är väskorna nog så gott som packade och sista uppdateringarna skall göras på facebook för sen är jag borta i 4½ vecka!! Skall försöka uppdatera något här på bloggen, men tror att jag använder mig av facebook de gånger jag har tillgång till dator. Vi åker alltså ikväll till tallinn med båt, därifrån startar vi genast köra ner genom baltikum, genom polen, ungern, slovakien tills vi kommer fram till Kroatien på tisdagkväll. sedan är det kroatien,bosnien,kroatien och bosnien som gäller. sedan börjar vi komma hemåt igen.
Om man vill veta mer vad vi håller på med gäller det också att kolla på www.teamaction.org. Där kommer det att finnas uppdateringar, nästan dagligen. :)

Så nu säger jag bara hejdå finland och allihop, vi ses om 4½vecka!!! Osijek here we come !!!

Imorgon...

... skall jag med M,N,V och J till högholmen... Bilder kommer säkert om jag hinner ladda upp några före teamet som börjar på onsdagen..
dessutom måste jag imorgon hinna packa allting, eller åtminstone nästan, och fixa vad som skall fixas... det blir nog spännande och jag ser fram emot sommaren med lite blandade känslor faktiskt. Men jag tror nog att det sist och slutligen blir en riktigt bra sommar . :)

bästa veckoslutet

Jag brukar säga att varje veckoslut då jag är med G är det bästa men förra var faktiskt över dom andra.



Efter att jag hämtat g från tåget så åkte vi genast till Patricia där vi stekte plättar och hade en jätterolig kväll. Ninni kom också efter att hon slutat jobba och så satt vi där i några många timmar. Bästa fredagen på länge....



... på lördagen fortsatte det bästa veckoslutet då vi, samma gäng som på fredagen, for och käka kinesisk mat. Supergott och igen bästa sällskapet!!! Kvällen slutade igen med att vi satt och kollade på fotboll eng-usa hemma hos patricia...



... och på söndagen firade vi Noora som blev 5 år!!! det var ungefär det som vi gjorde hela helgen.





RSS 2.0