What a beautiful day

Idag när jag öppnade dörren kom jag genast att tänka på en sång: What a beautiful morning av Ace of Bace.Dessutom skulle jag också sjunga den för Emma när hon steg in i bilen då jag plockade upp henne på väg till jobbet men det slutade led att vi i stället på jobbet sjöng What a wonderful world, trots att "trees of green" inte riktigt ännu passar in.  Hela dagen har varit helt underbar, synd bara att jag jobbat hela dagen inomhus idag och inte haft möjlighet att njuta av den fina dagen!

Både igår och idag har jag jobbat 10h. Visst är det mycket pengar men nog är det också ganska tungt att städa och flytta saker och sånt. Nåh, nästa vecka får vi välan vara ute också på mitt dagsjobb(hoppas det då är lika fint väder!!) och sedan på kvällen skall jag som vanligt städa dagiset.

Imorgon skall jag på dagen och äta till mommo som är snäll och bjuder på mat och sedan på kvällen blir det film och eventuellt lite dans tillsammans med annika :)

ha de gott!

Snart tystnar musiken...


Jag har bara kännt mig så sprallig och glad nu en tid :) Hade en så skön känsla förra fredagen när jag kunde sitta och se på TV på förmiddagen och inte behövde känna att "nu borde jag läsa". Fastän jag inte stressade med skrivningarna men ändå fanns det alltid den där känslan att jag bara borde läsa och läsa. Nu önskar jag också på att våren skall komma och att snön skall sluta falla. Det skulle vara underbart att äntligen kunna gå ute utan att behöva frysa och dessutom så la jag märke till att människorna som jag mötte, när solen lyste och det var fint väder, verkligen log mera och var mycket trevligare. Solen har en så otroligt trevlig effekt på människorna och det gillar jag!!!


Dessutom älskar jag bara svensk musik. tänk bara på gamla godingar som Tomas Ledin och Per Gessle. Vilka sommarkänslor får man inte av dom?? :) det får åtminstone jag. Det är något speciellt charmigt med svensk musik. svensk musik,sommar,texter,melodier= jag är nöjd :)

Nu kallar sängen efter en dag på stan,jobb och träning :)
Imorgon börjar jag på ett nytt jobb och genast efter det fortsätter städandet på dagiset,precis som alla andra dagar !!

Where the love last forever

http://www.youtube.com/watch?v=u7H_2-FxfxU

En helt underbar remix av denna underbara sång av Hillsong :) Kolla den och du kommer inte att ångra dig!


(Jag vet inte ännu heller hur jag får in youtube-videon in på min blogg.men det går så här också)

Loppu slut

Äntligen! Nu är det över! Skrivningarna snackar jag alltså om :) hade idag sista skrivningen som var rella ! Nu har jag sammanlagt skrivit modda,finska,engelska,geografi och religion. det enda säkra resultaten jag vet är geografi och finska, om det inte gått så bra att finskan skulle bli bättre men det tvivlar jag på.

Nu är det bara jobb jobb och jobb som gäller. Fortsätter imoron med att städa på dagiset och nästa veckas torsag börjar jag också med att jobb på dagen och städa på kvällen. Kommer vara ganska slut efter allt jobb men pengarna kommer nog till användning i Tyskland och Polen och sedan i England, dit jag nu antagligen åker. :)

Freedom :) Det säger jag bara. tills jag på hösten börjar studera igen... :)

akon.work.summer.

Akon idag.Enrique Iglesias den 30 april. Missar antagligen båda. Tyvärr. Idag orkade jag bara inte fara och den 30.4 kommer jag hem från Tyskland och Polen-resan. Halva klassen far till Onnela idag. Ville nog fara med men tyckte änd att det på något sätt var bra att inte fara med tanke på skrivningarna som börjar på måndagen. Min dygnsrytm är annars också redan ganska messed up så måst försöka få tillbax den till någotlunda normal.

Jag har nu jobbat en vecka och det går riktigt bra. trivs nog med det eftersom jag själv egentligen väljer när jag jobbar. skönt. och pengarna är mer än välkomna. :)

Jag kommer antagligen i början av sommaren att säga holland here i come. :) Saif ska dit och vi ha funderat på att träffas nånstans på Amsterdams gator.inte bokstavligen kanske men nästan. Dessutom sku jag kunna träffa tofi samtidigt :) That would be so much fun!!

Men nu säger jag välkommen veckoslutet och ska kanske ta och kolla Without a trace och senare kanske någon film eller bara ta en tidig kväll :)

                                                              Akon-Beautiful

RSS 2.0