bilder

nu har jag satt upp bilder från Italien-resan samt lite bilder från Pieksämäki på mitt PixBox-kontot:)
Check it out!

mitt konto hittar du i länk-listan! "Mitt fotogalleri"


Pieksämäkilägret 2007-helt underbart

Så var igen ett läger förbi men detta läger var de mest fantastiska lägret jag någonsing varit på.

Anlände på tisdagen.Trivdes hela veckan,njöt av alla lovsånger,blev påfylld,bad,skrev en låt till Hans ära,tacksam över alla nya bekantskapelser-som hoppeligen kan få bli vänskap som håller livet ut! Tänk vad man kan göra och uppleva när man lovsjunger och ber!!Åkte hem på söndagen-kände mig lite tom att måsta lämna lägret,lämna alla människor.

Nya vänner-föregående lägren har jag oftast gått omkring ensam,inte riktigt talat med nya människor,inte riktigt kännt som att ja passar in,men detta år lärde jag känna ganska många nya människor och jag hoppas och ber verkligen att dehär relationerna ska få bli till ärlig vänskap som håller livet ut!

Gemenskap-det finns en sån gemenskap bland kristna på lägret som jag inte trodde jag skulle kunna passa in i. Men Gud visade mig att jag passar in och kan vara helt mig själv.

Lovång-i nöd och lust. Så hette en av kurserna jag var på. Tänk att få lovsjunga Honom i nöd,när vi är arga,sura och ledsna samt i lust, när vi är tacksamma,glada och verkligen öppna. Jatkot var jättebra de gånger som det var. Ett enda ord kan bara beskriva de-Härligt.

Förbön-kändes så skönt när jag gick till förbön.Att bara få släppa alla tankar och låta Rebecka och Daniel be för mig."Vi skall be för dig"-härligt att veta att någon ber för en och att de verkligen vet vad jag har på mitt hjärta.

Volleyboll-hör Pieksämäki till. Jag spelade inte.Jag kan nog spela men inte så bra. Tittar hellre på när det är turnering så kan jag inte gå med och klåpa till det hela. Mera när det bara är på lek och skoj kan jag hänga med.:) 

Tyckte verkligen om-alla ungdomsmöten,mässorna och speciellt Människa-kom fram. Så otroligt härlig.Med fina sånger,man får bara verkligen slappna av och njuta av det hela. Tomasmässan var också underbar.

Gospel- Andra kursen jag deltog i var gospelkören. Vi hann lära oss 4 sånger varav 3 som vi uppträdde med på lägerfesten på lördagen. På söndagen sjöng vi också i Gudstjänsten. Heidi Storbacka och Mikael Svarvar är otroliga på att lära ut fyra sånger till ett helt gäng korister.Utan noter och text tycker jag att vi var vääldigt duktiga att lära oss alla låtar!!

Sista timmarna på sistan kvällen-då satt vi ett helt gäng ungdomar och prisade Gud vid utescenen. Fastän vi inte alla känner varann kan vi bara få förenas i tillbedjan. egentligen är det ganska underligt, men på samma gång så skönt.

Hela lägret- Underbart,fantastiskt och skönt!!
Bilder kommer jag antagligen(kanske) sätta upp på mitt pixbox-kontot.men jag tog väldigt lite bilder så får se om jag alls sätter upp dom..

om du har orkat läsa igenom hela inlägget så säger jag Grattis!! Det finns säkert andra som var på lägret och som har skrivit om det med annat innehåll. :) kolla gärna lite runt så får du läsa mer om det underbara lägret!!

Annars så ses vi och sköt om er alla!
Kramar//Sonja

home again

kom igår hem från en veckas semester i Italien. superroligt.varmt.fint.spännande.härligt. Hotellet var bra och det var mellan 31 grader på kvällen till 39 grader mitt på dagen. apelsiner växte det utanför hotellet och trafiken var kaotisk men ändå lyckades vi klara oss från att bli överkörda. flyget gick bra både dit och hem tibax. ända som egentligen var ett problem var att min resväska hade antagligen blivit i Rom när vi kom hem. Den kom inte på rullbandet när alla andras väskor kom och när vi sedan gick för att ta reda på var den kunde vara hade de ingen aning om var den var. Idag fick jag dock den hem hämtad med en taxi. dyrt för finnair blev det men de var ju de som rådda bort den..

jag köpte otroligt lite. en vit t-skjorta med lila text från en italiensk butik,en mörkgrön skjorta från united colors of benetton, och en tommy hilfiger parfym. De hade jag ju packat i min resväska så vilken tur att den kom fram:) lite souvenirer köpte jag till mommo,mina bröder,syskonbarn och pappa. :)

Mycket har jag fått se. Colosseum,Petersplatsen,Vatikanstaten,Lateran kyrkan(eller vad den heter på svenska?),Pompei,Napoli,Besökte presidentens hus(inte innanför förstås;)), snackat med massor va poliser för att fråga var posten finns o dyl. å de har inte vetat, sett massor med otroligt fina fontäner m.m...

Bilder kommer antagligen att komma upp i min pixbox eller på kuvaboxi.. när vet jag inte eftersom jag på tisdagen åker till Pieksämäki på en veckas läger:)

Otroligt roligt att vara på resa men ack så skönt att få komma hem igen:)

byebye

imoron cirkus 06.30 befinner jag mig på helsingfors-vanda flygfält redo att åka till Rom,Italien. Jag har packat hela dagen och fixat. Jag hoppas att jag har allt jag behöver med mig och att det som jag glömt kan köpas där. Mamma och jag är där en vecka så lite kommer vi nog att få se, men på en vecka hinner man inte se hela Rom. Vi satsar på de mest berömda sevärdheterna,museum och lokala grejer. Hoppas  att vädret är fint och att det inte riktigt blir såå otroligt hett utan bara väldigt varmt;) 

jaja, jag skriver när jag kommit hem. :) 
Ha en skön vecka och sköt om er!!
Kramz 

konsert

fredagens konsert var jättebra. unity, new shoes och youth spelade. Det var så roligt att träffa människor jag inte sett på läänge länge..
Jenna,Christer,Elna,Linus,Mia,Linus,Lotta,Anders,Nicolina,Christopher :) Tänk vad fina och otroligt snälla människor det finns:)

Idag är det sista dagen på konferensen och eftersom jag är med i SibboLovsångsteam borde jag nu vara på skolan och öva men nej, jag har blivit sjuk. Eller hosta och snuva. Halsen är så sjuk att från mig kommer det inte några fina toner;) Så därför hoppade jag över det idag och stannade hemma. Jag skall imoron på ett barnläger och vill vara lite friskare då än vad jag nu e.

Later//S

RSS 2.0