igår och idag och snart

Förra veckan började skolan.Just nu går jag inte så många kurser men otroligt många arbeten skall göras inom snar framtid.Det är stora projekt som är inblandade i flera olika kurser.dessutom är det lite jobbigt då jag inte får studiestöd och inte heller resestöd.det går redan bara 110€ i månaden på tågbiljetter plus sedan alla spåra,buss å metrobiljetter.jag är bokstavligen en fattig studerande!

Idag blev jag rädd.jag tittade ut genom fönstret och såg nere vid vår postlåda en älg som stod och åt.när jag sedan fotade den så sprang det en till bort med den.de som känner mig vet att jag har en dålig historia gällande älgar. jag rä skiträdd för dem och får obehad bara jag ser dem på bild.än värre är det då jag ser dem påriktigt.fastä jag var inomhus.no kiddin.

Åker om någon timme på kaffe med en kompis :) Kommer bli skoj att komma ut ur huset lite och få byta tankar och sådant. På veckoslutet var jag tillsammans med några från min gamla klass till en irländsk pub,som tyvärr stängde for good på lördagen.det var synd. jag gillade nog stället och extra trevligt var det ju att se några av gamla klasskompisar. efter det åkte jag och några till förstås till det vanliga stället.gillar det mer och mer :)




finsk sommar inom loppet av 2 veckor

Nu har jag varit i Finland ungefär två veckor. Jag har bara umgåtts så mycket med mina underbara vänner.nästan varje dag faktiskt.Jag har hunnit ta sommarens första simtur, blivit brun,varit och bowla,kört omkring i Helsingfors,snackat så det snart inte finns något nytt att tala om och bara njutit av att få vara hemma! det har ju också varit så fint väder att jag bara har tagit till mig all sol jag bara ha kunnat få ;)
Dehär var bara en snabb update,skall försöka skriva mer och oftare men ibland hinner och orkar jag bara inte..

Förresten så vann Usain Bolt igår 100m och inte nog med det. Han gjorde nytt världsrekord,igen. 9,58! det är något att komma ihåg! :)

mitt i packandet

Imorgon startar jag min resa hem. Hela veckoslutet har jag packat och försökt få allting att rymmas i mina kappsäckar och väskor. Färdig är jag inte ännu och lätt kommer det inte att bli.
 Dessa är endast några av shoppingkassar som jag har. Dethär plus alla mina kläder ajg hade med mig från finland.

 Halvvägs med mitt packande.

 ena kappsäcken full...

 ... men så är även den andra. Har fortfarande lite kläder och grejer som jag msåte få hem. Men nog ska jag få dem på något sätt...

Igår var jag även en sväng in till Liverpool-det var skoj att se staden igen och sånt :) Nej, nu ska ja fixa lunch å sen fortsätta detta arma packande.

Vi hörs :) xx


RSS 2.0