lärare

Hej på er :)
Jag har hela korta veckan jobbat på lågstadiet här och det har varit riktigt trevligt. 3 av 5 på personalen har varit sjuka och några barn... Imorgon skall jag som vanligt på eftis så då är det inget extra imorgon. Vad har jag anant sysslat med under veckan? Träffat kompisar, försökt hänga med i tiden och varit i skolan en aningen också. Imorgon är det äntligen fredag och det är nu inte som om jag väntar extra mycket men det skall bli jätteskönt med lite ledigt och sånt som hör till fredag och v-slut :) Det blir bl.a. lite 35-årsjubileum och lite jobb. kanske jag hinner träffa vänner där mellan varven, det hoppas jag i alla fall.

Förresten skall man aldrig säga aldrig... Det är konstaterat igen en gång ;)

Det magiska glaset

Förra v-slutet på lördagen träffade jag igen några bekanta... Ena killen hade med sig magiska glas som lyser i mörkret... Nåja, skulle visserligen inte ta hem det men så gick det men nu sa ägaren att han inte behöver det mera eftersom det har slutat lysa. Så jag får ju hålla glaset- men egentligen är det till ingen nytta eftersom det inte mera är ngt speciellt med det... Nåja, trevligt minne ändå ;)

Nu har jag ganska ledigt denna vecka. Skall imorgon åka in till stan för att träffa en kompis. Vi ska kanske gå på bio och kanske fika.. På torsdagen vikarierar jag och på fredagen har jag igen skola och jobb.

På lördagen skall det firas riktigt ordentligt!! Min födelsedag och jag hoppas att det blir bra  :) Nu måste jag faktiskt ta och skicka runt lite sms åt folk som kanske är påväg...

halt

När jag öppnade ytterdörren när jag skulle till jumppan märkte jag att det hade snöat. Tänkte pröva hur halt det egetnligen var när snön var lite våt och visst var det halt. Bromsade som sagt ganska hårt för att testa och bilen kastades ju nog lite... Bäst att bara köra försiktigt att det inte händer något värre... Imorgon ska jag köra nånstans nära Mellunmäki, ska bara imoron fara ¨på någon kassakoulutus och dom hade bara imorgon där i den butiken... de e bara någon lähikauppa men ska nu sitta där i sex(!) timmar oc lära mig systemen.. Ibland undrar jag varför jag har gått med på något sånt men nåjo, då har jag åtminstone testat på det.. det är kanske vad jag helst vill med det hela att bara ha lite erfarenhet och veta vad det går ut på... Har ingen aning om var det är så måst fara så att jag är där i tid så att jag inte kommer för sent.. måst fara till ringIII å sen därifrån köra in på någo småa vägar och sånt... får se om jag hittar dit. Senare, efter jobbet, far vi till borgå för att se på lillpojken. Pappa var redan idag och hade tagit ngåra bilder med sin kameratelefon och oj vad han var söt :)


November

Vi har fått familjeökning. Idag föddes min brors tredje barn, en pojke. .Han vägde ca 3,9kg och var 52cm lång så en riktigt stor och ståtlig lite pojke. Vi far säkert först imorgon och hälsar på dom!! :)


Halloween kom och gick.På lördagen jobbade jag och sedan på kvällen var jag till RT och festa lite. Var nog med bil men hade ändå en helt jättekiva kväll. :)

Dessutom närmar sig min födelsedag med stormsteg. Jag ska fira på lördagen och nu har jag redan bokat bowlin-bana... Bokade bara en, för tänkte att ifall vi inte blir så många som kommer med å bowla så blir det lite onödigt. Sen ska jag no fira i RT :) Jag hoppas att det blir jättekiva och int att alla tycker att det är lame...

RSS 2.0