längtan

Connection, ungdomskonferens var det i helgen i Sibbo. Bra var det. Skoj att se lite människor och xtra roligt att se Jenny:) det var en helt jättepositiv överraskning:) Hon är bara en såå härlig person. Man kan inget annat än tycka om henne:) fick sån längtan tibax till mvv när jag snackade med henne, men ännu större längtan till mvv fick jag idag då jag fick en bild av Adrian och Trine som vi tog sista dagen då lovsångskören övade:)
  Trine i vitt(andra raden,längst till vänster), Adrian i blått (längst fram i mitten), Jag (till höger i andra raden) och Regina (till höger om mej). Oj vilken längtan tillbaka! Trine är verkligen en så otroligt fantastisk person(Adrian e oxå;)), men Trine har jag haft mer kontakt med. Hon hittar alltid ord som uppmuntrar och hon är bara så glad hela tiden. !

otroligt trött och stressad

Jag känner mig bara så otroligt trött. Igår var jag i princip igång sen 7.30-22.00. Först var det skola och sedan möte i Helsingfors. Så skönt att igår bara få gå och lägga mig.
 Idag var jag så trött i skolan att det inte blev något av min finska uppsats som vi skulle skriva i skoln, så jag tog hem den och har idag skrivit den färdig efter skolan. Jag har också hunnit med att skriva geografi-sammanfattning och nu borde jag änn göra matta-läxan. Jag var idag och köpte skor till gammeldansen, så nu får jag hoppas att de passar med min klänning. Men det gör de säkert.

Imorgon får jag börja 10. vilken lyx asså. Vi har i rellan projekt där det ingår ett kyrkobesök. Idag när läraren frågade när vi ville ha ledigt så kan ni juh säkert gissa vem som till allra först sa "imoron på moron". Jag tänkte att de kommer va så skönt att åtminstone en morgon få börja liite senare.

de va allt för idag. som sagt borde jag åtminstone kolla igenom mattan. annars gör jag den imorgon på rasten.
 
Connection- ungdomskonferens i Sibbo 25-27.1. Be there!!

i'm back

länge sen sist kan man väl gott säga. Har inte skrivit sen julafton så det är väl dags att uppdatera bloggen lite liksom.
Nyår firade jag i Närpes tillsammans med härliga vänner! Tack för att ni var där!:) Intressegrupp:Lovsångskör hade Adrian och Trine Westbrook. Härligt söta tillsammans! Helt otroligt härliga människor!! Att sitta i kansliet med Hanna kunde inte ha varit bättre. Gillar den tjejen:)

Efter nyår har jag hunnit delta i en TV-gudstjäns med Furahakören samt som förebedjare. Det var riktigt roligt!

Skolan har också börja. Tung period denna. Varje dag 8-16, förtom fredagen som är en timme kortare än de andra. Orsaken till att jag slutar 4 så många dagar är att vi har gammeldans-övningar 3 dagar i veckan. Övningarna har hittills varit roliga och vi har lärt oss riktigt bra. Snart är det gammeldans. Skall börja bestämma hur jag skall ha håret. Finns det tips??

En annan orsak till att jag inte skrivit blogg är att vår dator har varit sönder. Igår köpte vi en ny så dator,en bärbar så nu håller jag på att vänja mig vid den. 

Gillar Hillsog United- solution. Den har snurrat  mitt huvud enda sedan MVV! Otroligt bra låt! Gillar också Planetshakers.

RSS 2.0