future

back to bloggvärlden asså:) Har nästan varje gång tänkt skriva något men sedan inte ändå gjort det. det har varit ganska lugnt den senaste tiden. . skönt med andra ord. . Påsken var och gick. Var detta år hemma,vilket var lite ovant när jag de två senaste åren har varit på EC i vasa men trevligt ändå. Igår var det värsta snöyran så bilen fastnade nästan och då växte bara min längtan att åka till sydeuropa;Firenze och schweiz på sommaren med mamma och bror med familj :) Härligt skulle det vara! Men Ryssland kallar också så får se ;)

Studentskrivningarna börjar lida mot sitt slut! tänk vad flitiga alla abin har varit som har orkat med att läsa och läsa och sedan skriva ämnet i flera timmar. Verkligen något att inte se framemot,fast å andra sidan vill jag bara komma ut ur skolan så fort som möjligt så kanske jag på något sätt ändå väntar till studenten;) Jag har bestämt ganska säkert vilka ämnen jag kommer att skriva men ännu kan några sista förändringar dyka upp. får se.

Idag skall jag bara läsa lite historia,vi har just börjat andra världskriget så det är ganska intressant. och senare på kvällen skall jag på körövning till borgå:)

Later!

Sunday

Vaknade idag ganska tidigt. Såg på ett TV-program om Pandor. De va intressant :) Vill nog åka till Asien :)
Igår gjorde jag inget nyttigt-jag slöade och bakade lite mockarutor. de va allt. Var förstås och handlade med mamma men det är inget speciellt. Vi fick båda var sin ros igår i butiken, det var ju den internationella kvinnodagen. :)

Igår fick jag även nerladdat lite ny musik så nu lysnar jag på planetshakers. Gillar nog dom. de är så energiska. hittade lite Sclub7. oj vilka minnen som hoppas upp. Det va i lågstadiet som vi lyssnade och alltid skulle se på sclub7 :D vilka minnen.

Snart är det påsk. Jag har inte ännu bestämt mig om jag skall åka till EC eller inte. beror lite på. har antagligen två bilar att välja mellan att åka med. Båda bilarna har suveränt sällskap, men man får se om man alls orkar. En tid dit ännu så..

Idag borde jag då göra lite läxor och umgås me Staffan och hans familj. Dom kommer visst å äta, meddelade mamma just. borde också ta mig tid att bli kvitt denhär flunsan men när ska man egentligen hinna med dt?

Ha en skön söndag all!!

Veckoslut

Igår var det lördag och en riktigt trevlig sådan :) Var på dagen och hälsade på mommo en liten stund och på kvällen bar det av till H:fors där jag träffde en vän. Vi satt bara och åt och diskuterade,de va trevligt. :)

Idag,söndag, skall jag inte göra någonting speciellt.. skall kanske snart gå tibax och sova lite å sen borde man göra lite läxor också. får se om det hnder något idag :)

RSS 2.0