ny-gammal vänskap

Idag har jag träffat en ny-gammal kompis. Gammal på det sättet att jag känt till honom hur länge som helst, alltid pratat i baren och så men inget mer. på tisdagen bestämde vi oss för att ta en kaffe-date och så. Idag gjorde vi det och jag måst nog säga att det lönar sig nog att lära känna personer som du lär känna i baren för alla är nog så vettiga och fina. Jätteskoj att lära känna honom bättre och några andra också samtidigt så att man inte bara ses i baren och knappt vet vad den andra jobbar med. Lönar sig verkligen att lägga ner en kväll eller liknande för att lära känna den andra :)) Vi hade dessutom jätteskoj och skall nog ses snart igen för att bygga på en vänskap som nog startat redan för en tid sen. :) Det var vad jag har gjort hela kvällen.


i skolan

Sitter i skolan och väntar på att antagligen sista planeringsmöte för i vår, skall dra igång. Det borde börja om en timme. Nu skulle jag ju kunna utnyttja tiden och plocka undan lite och städa men får se om jag får någon inspis-kick eller vad jag gör nu en timme. Det har varit nästan fint väder idag. ganska varmt ändå fast solen inte visat sig hela tiden. Vi får höras senare igen. Nu skall jag åtminstone försöka göra något vettigt här. Om två dagar är det redan veckoslut.

sommarteam

Förra veckan var underbart varm. var på grillfest,picnic och knytkalas och bättre skulle den veckan inte kunnat vara. Dessutom var G här hela helgen och vi hade det jättebra!!

Jag borde snart börja fundera om det är något jag behöver köpa för teamet. Skall alltså åka på team i sommar, och det kommer nog bli jättebra, men det är ju nog också en ganska lång tid och samtidigt en utmaning. Men överlag är jag nog positivt inställd till hela sommaren och efter sommaren får jag äntligen flytta till Vasa och börja en ny livsperiod där :) Är nog lite rädd ändå att jag får samma känsla som förra året då jag kom hem från England. Att när jag kom hem, och inte hade sett alla och speciellt syskonbarnen på så länge, så vila ja int flytta men nu är det ju nog lite annorlunda. Nu måste jag ju nog flytta dit annars kommer jag aldrig bli en lärare.. och det gillar jag nog så mycke att det vill jag nog bli!! :)

Håller nu på att hitta den där "perfekta" bostaden och det är inte så lätt. Någon som vill flytta in med mig riktigt i centrala vasa???? :)

Ekenäs

Var i helgen i Ekenäs på teamhelg. Underbar helg med jättefina människor. Teamet-10 är nog bäst!! dessutom var det helt megafint väder i ekenäs. kortspel på stranden,pizza,solande, fina människor och ishockey på en storskärm. Ekenäs är sommarstad*1000 :)

Idag har vi varit på skolutfärd till Heureka. Där gick jag omkring och redde ut ett mord, och jag hitta den skyldige. Jätteintressant att få studera DNA, skoavtryck, vapen och annat som tillhör mordutredning.Dessutom var vi och se på en animerad film som handlade om korallreven. före vi for till heureka var vi till McDonalds och äta. de tyckte eleverna förstås också om.

Nu skall jag ta något att dricka och äta lite jordgubbar. Varmt väder har vi haft och hoppas att det fortsätter!!!

Mammadag och dop

På veckoslutet firade vi morsdag och dop. Det blev med andra ord en hel del sötsaker som hittade min mun och känslan efter veckoslutet är inte så bra på grund av det.. ;) Annars så var G här så vi tog det bara lugnt mellan varven.. satte in några bostadansökningar och åt chips,såg på ishockey och chillade :)

Var just ut och cykla en stund. For och se på hästarna och de två nya shettlandsponnyna som har kommit till stallet. De var jättesöta :)) Imorgon har vi bara skoldag och sedan är jag ledig resten av veckan. På helgen är jag i Ekenäs på teamhelg..hoppas jag får rösten ens lite tillbaka så jag kan sjunga något... förra veckan hade jag absolut ingen röst och nu börjar den nog bli bättre...

RSS 2.0