finska & ESC08

idag finska prov. jag tror det gick hyfsat, åtminstone hoppas jag på de. fick ut provet i finska8-det gick som vanligt. 8-. Imoron e de modda som gäller :)

ryssland vann ju eurovisionen. Helt okey låt-kommer faktisktist inte alls ihåg hur låten gick så den måste nog inte ha varit bra. ? Gillade däremot Armenien, Norge,Island,Ukraina,Grekland och Israel. Men jag skulle inte kunna bestämma mig vem som skulle få min röst ifall jag röstade. Lettlands bidrag bringade ju lite skratt i det hela medan sveriges Perelli var ett bottenfall.enligt många svenska tidningar åtminstone. 

Men nog snackat om det. Nu ska ja läsa lite modda och sedan lite engelska också. :)  

lördag

Jess, idag lördag. :) Har inte egentligen något att skriva, men skall försöka få ner något ändå ;)

Under veckan har jag gjort skolarbeten-speciellt tisdag och onsdag har varit stressiga men nu börjar stressen ta slut. Nu är det ara provvecka kvar, vilket jag borde läsa till. på måndagen är det finska, sen modda,engelska och samhällslära. Jag har också under veckan fått lära mig holländska av tofi :) de e skoj :)

Idag har jag varit till frissan så nu är jag fin i håret igen. Inga radikala förändringar denna gång heller men de torra topparna klipptes bort. för övrigt så sade min frissa att jag inte skulle behöva gå så ofta till frissan som jag gör nu eftersom mitt hår hålls i så gott skick, men hellre går jag ofta än att det skulle börja se ut som ett värre kråkbo ;)

Idag har också hunnit läsa lite samhällslära men jag somnade så jag borde nog fortsätta snart.

Ikväll är det även eurovision :) De ska jag kolla !!
Vädret är fint, men det blåser så jag skall nog fortsätta läsa inomhus :)

hockey

Ishockey-VM är pågång. Jag har inte riktigt följt med men idag kollade jag på semifinalen. Finland förlorade tyvärr mot ryssland, slutligen 4-0. Imoron är det då bronsmatch men mot vem, vet vi inte ännu. Kanada eller Sverige. Jag har mina aningar om att det är sverige som vi får möta men nget är omöjligt. 

Tiden har gått fort och nu är det endast fyra riktiga skoldagar kvar, sedan börjar provveckan på fredagen men då ör jag ledig. 30.5 är jag också ledig från skolan men då skall jag jobba. Annars så måste jag läsa finska,engelska,modda och samhällslära. nåh de e bara att kämpa på! Lite kvar nu bara!!

Imorgon jobb och sedan på grillfest istället för ungdomssamling :) skall antagligen åka eller sen hittar jag på något annat!

Gonatt :)

 

RSS 2.0