music for the day

Nu när jag är ensam hemma och sysslar lite med allt på en gång så har jag ju förstås musik i bakgrunden. Låtar som står i min top-5(6) lista just nu:

1. Soulja Boy ft Sammie-Kiss me thru the phone
2. Jordin Sparks-Battlefield & Tattoo
3. David Guetta ft. Kelly Rowland-When love takes over
4. Ashley Tisdale-It's allright, it's okey
5. Lady Gaga-Paparazzi


Now,Im gona get myself ready n then head in to town!

Talk to ya later!


Bilar och stuff

(Jag kommer till finland redan om någon vecka.!!)

Jag har gått och blivit kär... i Range Rover Sport! :) Den biler är skitsnygg, speciellt en silverfärgad!! Snygg är den inuti också och den har massor med fina funktioner... som att den ställer in stolen automatiskt när man säger vem som kör,man kan säga åt den att spela CD6 spår 3, säga vart man vill så visar den på skärmen vart man ska köra! Den är helt enkelt sjukt fin! Skulle SÅ vilja ha en sån bil :)



 Härliga gräddvita läderstolar också!!

Nåjo, det om det.

Har nu huset tomt för mig själv (och Minnie) i en hel vecka. Familjen är nu i Finland och kommer tillbaka på torsdag kväll! Jag skall nog in till Liverpool nåttag,in till Southport och sedan göra lite arbeten här hemma. dessutom finns det en risk att jag åker till london före jag komemr hem och i vilken bil skulle jag inte få åka i om inte denna rover sport? ;)

Nej nu skall jag ta en dusch och sedan se om det blir stan eller arbete idag :)


the famous n wanted pics :)

Här kommer några bilder från förra veckan då mamma och håkko var här! Enjoy :) (klicka på bilderan för att få dem större)
 Håkko och jag i Liverpool!

 Mamma och jag i St. Johns Garden

 Vi gick faktiskt på samma ställen där Beatles började sin karriär.

 Jag tog mina gäster till vår kända Pier! Britanniens andra längsta. Men förstås blåste det en hel del.

 Före håkko åkte iväg.. och Nej, jag är inte gravid :D

 Sedan satte vi oss på en bänk i solen och njöt mellan all shopping!

 Min cheesecake på italienska restaurangen! Mums :)

 Jag hann också få en nice haircut! gillar det, enda som jag nu saknar är en plattång men det ska jag inhandla denna vecka!!

Idag bestämde jag mig för att försöka få bort alla xtra kilon som jag satte på mig när mamma var här eftersom vi varje kväll åt ute och jag har inte på en tid rört på mig ordentligt, så jag for på en riktig killer run. Men oj va skönt de känns efteråt. Dessutom har jag nästan ätit upp hela chokopaketet som mamma hämta. Jag som aldrig äter karkki. Men nu hade jag ju faktiskt inte ätit godis under hela min vistelse här. Inte i maj heller. förutom studentkalaset men det räknas inte. Men mera marabou-choko tack!!!

Finlandbesök

Gästerna har varit och farit. Det var roligt att ha mamma och håkko här! Nu vet de hur jag bor och har det :) Bilder ska jag lägga upp lite senare, bara jag får in dom på datorn först. På fredag-kväll gick vi till puben och åt lite mat, på lördagen var det Liverpool med shoppingcentret och lite annat och på söndagen var de här på kaffe före Håkan kom hem. Mamma och jag gick på stan varje dag ända till onsdagen och på tisdagen var mamma även på middag hos oss! Tack för besöket, vi ses om ungefär 4 veckor då jag kommer till Finland men före det skall jag hinna med en vecka ensam här och en vecka i Frankrike!! :)

Time passes by when your having fun

Ojoj, vad tiden har gått. Om två veckor kommer familjen till Finland, och om 3 veckor åker vi till Frankrike :)
Men vad allt har jag hunnit med? Massor. Träffat nya människor,shoppat loss (på rea förstås.) Jag hittade en klänning för 25 pund medan den hade kostat 75. det kallar jag ett gott köp. Dessutom har jag bara njutit av tiden här och funderat på hösten. Jag har ju kommit in till två skolor, och med säkerhet så håller jag ena platsen ett år men sedan vet jag inte om jag skall stanna i England lite längre, för att göra något annat förstås än att vara hos den här familjen eller om jag skall komma hem och studera. Så nu står valet först mellan Finland/England. sedan mellan studera/jobba :) egentligen så vinner jag ingenting med att komma till finland. Nu har jag äntligen kommit in i england-life och sedan borde jag komma hem om några veckor. lockar inte och låter inte så smart. Får se vad jag kommer fram till.
vi hörs igen. förrsten så kommer mamma och håkko hit om två dagar!! Det blir skoj! :) Då blir det turistande,Liverpool,Southport,snack och annat skoj!! Ni är välkomna!!!

RSS 2.0