tiden bara rusar iväg

Dagarna de bara går... just var det helg och snart är det fredag igen. Förra helgen var ju lite speciell eftersom det på lördagen var min födelsedag. På förmiddagen var jag till Borgå på körövningsdag och på eftermiddagen kom jag genast hem och förberedde kalaset. hade kalas och sedan for ninni,annika,emma och jag ut och kolla nattlivet i järvenpää. RT var hur bra som helst :) kom hem halv 4. På söndagen var jag på övning till skolan och sedan läste jag samhällslära.

Provveckan har börjat i skolan. Igår hade jag samhällslära och från och med idag till fredagen är jag ledig. :) Vilken lyx! på mådagen och tisdagen har jag också prov.

Teori-provet kom jag ju igenom också idag så nu väntar jag bara på att få köra upp :)

Jag ahr hunnit med mycket som 18-åring men jag har ju hela livet framför mig. det gäller att börja fundera vad jag vill med mitt liv! inte alltid det lättaste men har alla andra kunnat göra det så kan jag också. 

                                                          Your grace is enough

snart är det första december och julen är snart här!! :) Har redan tjuvstartat med att lyssna på julmusik. underbart  :)

action och annat

I helgen var det action08 :) Verkligen bra. God undervisning av norrmän från Kristent felleskap och jättebra lovsång. Även tid att träffa både nya och gamla vänner. Sov hos Hanna, underbar vän :) Verkligen skönt det också! och Fila e ju så snyggt efter renoveringen. Modern och ljus. Helgen var så välsignad på att sätt och vis. Preach it brother och lets have church!! :)

Jag har ju små aningar om vad jag vill göra efter gymnasiet. Jag skulle vilja börja studera men jag har även tänk på att ta ett mellanår och jobba eller gå på bibelskola eller annars bara åka utomlands. men nu har jag nog en sådan längtan att ta ett mellanår men samtidigt vet jag att jag inte vill eller kan göra det.eller jag tror mig veta. komplicerat. Vet inte riktigt vad jag vill eller borde göra!?!

              
                                Jesus, Lover of my soul,
                                Jesus, I will never let you go
                                You've taken me from the miry clay
                                You've set my feet upon the Rock, and now i know

                                 I love you, I need you,
                                Though my world may fall, I'll never let you go
                                My Saviour, my closest friend,
                                I will worship you until the very end




                                                                             

RSS 2.0