maria mena

Jag förstår inte vart veckorna försvinner. Nu är det lördag-igen. Har inte hunnit göra något denhär veckan och deadlinen för ett stort arbete närmar sig. Men egentligen har jag ju ett mellanår, betyder förstås att jag inte ska satsa på skolan, men behöver inte stressa ihjäl mig bara för några projekt. (fast det där med att stressa ihjäl sig för något skolprojekt har jag nog aldrig riktigt förstått!)

maria mena är bara så otroligt bra. Hon har speciell men bra röst och sångerna är bara ibland helt jag. Ta och lyssna på henne! Imorgon är det marknad och dit ska jag nog och se vad det finns där. det är som en tradition att fara dit. Nu ska jag ta en liten tupplur, fastän jag sov 11 timmar senaste natt.egentligen är det väldigt onödigt att sova, speciellt på dagen då. Man missar en hel del när man spenderar eftermiddagarna till att sova fast å andra sidan så sover jag en stund och är sedan pigg igen, istället för att vara trött och sur och arg hela tiden :)


Mega speed på dagarna

Idag är det igen söndag. förra veckoslutet var helt underbart.jag var ingenstans ute å partajade utan jag var bara hemma och tog det super lugnt. något som borde göras oftare!! Den här veckan har gått otroligt snabbt, har inte egetnligen hunnit med något men ändå så känner man ju ändå att man lever. På fredagen var jag sedan en stund och visade upp rt för patricia som hade födelsedag på torsdagen. 18!! Igår var det sedan jobb för min del, nightwish konsert som var väldigt lugn och efter det for jag en sväng till gamla goda RT! Patricia var där igen och några andra bekanta såg jag också! Det var egentligen jätteroligt att vara där. Jag hade tidigare en fiilis att jag inte vill vara i rt men när jag sedan funderar på det närmare så är det ganska bra. Bekant, tryggt och trevligt :) Imorgon började en ny vecka, som tur är är jag ledig imorgon och på tisdagen. Skall göra ett finska arbete, men idag orkar jag nog inte riktigt satsa på det så otroligt mycket. Vi får se vad som händer under denhär veckan, hoppas på något nytt och spännande :)

So long/ xx


regnar

Just idag när jag inte tog en rock på mig, utan istället envisades med att ta en xtra tröja på mig så började det förstås regna något otroligt. Medan jag satt i bussen började det, men när jag steg ut ur den var det som om himlen skulle ha öppnats.Otroligt vad det regnade!! Blev totalt soaked, dränkt alltså och stegade in i skolan och såg ut som något värrigare. Det bara droppade vatten från mitt hår, byxorna var totalt våta, likaså kakaomuggen som jag köpte på Roberts. Nu har ändå byxorna torkat och jag har fått gå igenom lite basanvändning av powerpoint! Nice, ännu 2 timamr av IT-kvar och sedan blir det föreläsning!!

wellness eller en lite tupplur

I've been working on this tourism-project that has to be done by friday.It's crazy how hard it is to find out some info about wellness-tourism in finland.anyway, i've found something and will still keep doing this. I think it will turn out to be allright :) Last saturday was fun. was out with the girls but for some of us the night ended early, but i stayed there until closing time, as usual. Today i was a teacher again, earning lots of money by doing that so i won't complain.
When i was in england i started to listen to ths band called "the saturdays". But just the few last days i've started to listen to them again and i really like their music. Yesterday when i was suppose to work on this project i listened at a song called if  this is love, and i just wanted to go out and dance :)

Idag har jag varit vikarie i skolan igen.Skojskoj. och när jag kom hem så skulle jag jobba på mitt arbete som skall vara färdigt på fredagen men istället gick jag och sova. sov 2,5h och det var riktigt skönt! Nu har jag försökt hitta lite mer fakta om dethär arma hälso-turismen i finland. Nu blir det bastu och sedan lite kvällte och sedan tänker jag gå och sova.Är otroligt trött!

Vi hörs igen :)
xoxo

my english blog

I was out partying yesterday.It was so much fun, once again and I really enjoy going out,hanging with my wonderful friends and just seeing new and old friends and literally dancing the night away! :) Even tho I'm usually talking about partying, it doesn't mean that I am totally wasted everytime. Sometimes it just means that I am in a bar with my friends and don't even drink anything. So don't start thinking of me as an alcoholic!! ;) Being in a bar is great exercise aswell. I mean dancing for four-five hours can be pretty exausting ;)
The reason why I'm writing in English is because I miss England and everything there.I want to go back there sometimes, and definetly will!! another reason is so that a few friends of mine can know what I've been up to.. even tho I update my facebook-status more often than my blog :) Anyway, better go to sleep now.. I don't have school tomorrow but still have to do a few schoolstuff and then go and have my hair cut,go to a work-info and on a meeting in the evening!
Take care// xxx

nytt jobb

Nu har jag ett jobb. Kommer från och med nu att finnas bakom någon av de olika bardiskerna på Hartwall Arenan.Min första jobbkeikka har jag på torsdagen då SM-ligan börjar i ishockey.Det kommer vara stressigt,varmt,mycket ljud men jag tror nog att jag på något sätt kommer klara mig.en tuff start genast men då tycker jag kanske att Nightwish keikkan är lite lättare :D Vi var ca 30 stycken som var på arbetsintervju och vi alla fick jobb.Det kallar jag verkligen lyx.
Dessutom kommer jag att agera eftisledare varje fredag och kanske någon timme på torsdagar. money money :) Den här veckan var jag också lågstadielärare.. jag tycker om att variera mitt jobb och min vardag.. :)


RSS 2.0