pizza och gg

Ser ut som om jag alltid skriver i helgerna, men det är nog egentligen då som jag har tid. Veckorna går så snabbt och dagarna ännu snabbare. den här helgen är jag ensam i Vasa, för förta gången sedan jag flyttade, men det är riktigt okej och jag har en hel del skolarbeten som jag försöker få gjorda, åtminstone lite på alla. Ikväll gjorde jag också pizza, och sedan har jag förstås tillbringat min tid med Gossip Girl som sällskap. Snart har jag sett alla säsonger så snart är det över. då kanske jag är tillbaka i den riktiga världen. då går det kanske också lättare att fokusera och göra något vettigt och inte bara sitta framför datorn och inte göra något.

Nu ska jag snart börja sova. Imorgon tvättstuga, lite arbeten och kanske sion. Får se.
På måndagen och tisdagen vaktar jag barn och på torsdagen åker jag redan hem. den här veckan kommer bli bra och gå fort. hoppas jag får se kärleken på veckoslutet.

Over and out

Action och GG

Har haft en helg hemma, men har nog endast varit nätterna hemma i Sibbo. På fredagkväll var det Action i Hesa som gällde. På lördagen var det födelsedagskalas och på eftermiddagen lite tid med kärleken och senare på kvällen var vi på kvällen på Action igen. Eftersom det hände ett misstag på lördagkväll, var vi tvungna att åka til Dragsvik genast på morgonen, så att Ron skulle komma in i lägenheten, det gör manju inte utan nycklar. Men dagen var riktigt bra och skön. Fick två soldater att se på Gossip Girl, åtminstone den ena mer än den andra. I'm proud. Körde sedan på kvällen hem i ösregn och dimma, nästa gång stannar jag i Dragsvik! Idag skall jag tillbaka till Vasa och sen kör veckan igång igen. Ny period börjar idag och jag tror det blir roligt och bra med lite nytt.

Later, S

Hagel

Var i helgen hemma i Sibbo. På lördagen var jag i stan och köte bl.a. en ny vinterrock. På söndagen blev det körlunch i helsingfors. Igår kom jag med tåg upp hit och idag när jag gick till skolan så blev det en liten motvind och storm. Hagel kom också ner och någon annan sade att det hade snöat lite. Nu är hösten här for real och vinter också. På että sätt skoj nu när jag har en vinterrock, som jag tycker är superfin och skön :)

För tillfället sitter jag i tritonia på en IT lektion, men ännu har vi inte riktigt kommit igång.
Blir en lång dag och en ganska så stressig vecka, men på fredagen är jag ledig så då blir det nog att göra lite arbeten som snart borde börja vara färdiga.


RSS 2.0