läger

Imorgon bär det av till Pieksämäki på läger :) Kommer bli bra, tror jag. Men vad har hänt sn sist... jaa-a allt möjligt faktiskt.. på fredagen var jag med fila gänget ute i esbo skogarna till en verkligt fin strand och natten blev ganska långt sist och slutligen... :) och idag när jag åkte på styrelsemöte till stan råkade jag träffa en god vän :)

På söndagen var jag även på teater till Lurens, Amadeus :) Verkligt bra!! johan som Salieri gjorde ett suveränt jobb och man känner sig nästan lite stolt av att känna både Johan och Sandra :) De är så duktiga!!!

Men nu ska jag packa och sedan sova... startar imorgon redan 8 på morgonen...  :)

Ha en underbar vecka!!

jobb

Idag har inte varit mina bästa dagar.. På jobbet var det nästan bara problem(vaktade barn idag) och när jag kom hem blev det bara värre. Nåjoo, sen sov jag några timmar och nu hoppas jag att allt skall lösa sig.. !! Det känns åtminstone bättre, men får se!!

Nåjoo, veckoslutet var riktigt skoj! Lördagen tillbringade jag i stan tillsammans med min goda vän Annika. Vi shoppade lite och var sedan vid Narinken där Fila hade outreach :)
på söndagen åkte vi först till min moster och äta och sedan for jag iväg till en kompis. Där var jag ända tills vi gick till Betania på allsång, dit även mamma och mommo kom. En trevlig dag :) 

 Igår och idag har jag jobbat och så skall jag även göra i fortsättningen av veckan. Sedan får man se om jag gör ngt speciellt på veckoslutet eller ifall jag också jobbar då. :)


Lördag

Idag har jag haft en ledig dag. Vaknade ganska tidigt och åkte till butiken. Sedan har jag flyttat över lite musik från datorn till mp3:an och satt lite skolpapper i mappen så att jag inte tappar bort dem.  Sedan har jag också hunnit spela vollis idag också,likaså igår. det är nog roligt då man nästan kan något ;)

Ikväll skall jag till Jimmys place på grillfest. Hoppas vädret är lika bra som det är nu!!! Det är inte roligt att grilla då det regnar.

Imorgon skall jag jobab igen så inte har jag mycket ledigt. men jag måste juh jobba då jag skall köpa bil,gå bilskolan och skulle vilja fara på Fran Pereas konsert i augusti!! :)

fäshiöön,frends and sammör

Idag har jag jobbat och bara tagit det lugnt-precis som alla andra dagar också. Imorgon ska jag till frissan och jag skulle vilja få ngn ny look men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det eftersom jag ändå fortfarande vill ha långt hår. Idéer??
Nåjoo, får väl bara ta å kolla i ngn tidning imoron ännu. Efter frissa-besöket ska ja gå in ti några bilskolor å kolla lite priser.. jag vill försöka få det så billigt som möjligt !!

För exakt en månad sen fick jag vänner som jag aldrig kommer glömma!! Vänner, endel bättre än andra, som verkligen förgyller alla mina dagar :) Så äkta och ärliga! Helt enkelt för ljuvliga!!
 Kören från Beit sahour! :)

Sommaren är nog nu här,fastän man inte märker det på graderna. Halva sommaren har gått och snart börjar skolan igen med alla studentskrivningar och allt som komma skall. Men nu är det sommar och det skall jag njuta av!!! :)





Allt och inget

Hej !!
Det är en tid sen sist, men jag har haft problem med att logga in och sedan har jag haft en hel del att göra.
Sommarlov har jag haft redan en tid och jag har hunnit vakta barn, vara hjälppis på kokkursen och resa lite också. först var mamma och jag till Baltikum;alla tre länder. det var intressant och riktigt skoj. Vi besökte bl.a. riga bukten, Rundale slott och Korskullen(Hill of crosses) och det var mäktigt. Miljontals kors, ja dt var nästan obehagligt att gå där men en sån upplevelse!! Och sedan har jag hunnit vara i Ryssland en vecka också. :) Vi var med furaha och turnéra lite ;) mera om våra äventyr kan du läsa på mickelsson . där finns även några bilder men fler har jag juh, så dt är bara att fråga ifall du vill se mer!!

Nu jobbar jag på trädgården och det är riktigt trevligt. Nu har det inte varit så varmt så man klarar sig hur bra som helst i växthuset men idag var det bara för varmt. Men jag fick göra lite arbete utomhus så samtidigt blev jag ju lite brun, eller snarare brände jag mig nästan. .

Fick idag bara en sån into att spela lite vollis, så jag köpte en ny volleyboll men den hade ingen luft i sig och jag hittade inte pumpen så dt blev tyvärr ingen vollis idag och imorgon ska det igen vara dåligt väder :( Tråkigttråkigt..

Men nu skall jag äta favoriter(surskorpor) och sedan skall jag nog antagligen börja gå och sova.. ska imoron igen på jobb trots att jag inte skulle ha nån ork alls! 

Ta det lugnt ifall du befinner dig på Regattan,Tomatkarnevalen eller Ruisrock! ;) eller bara hemma!!  

RSS 2.0