roadtrip och fest

På lördagen åkte jag ner till sibbo med bil med både grasse och honkanen. Det var riktigt skoj och vi hann med en stop i ikea också så det var riktigt bra. När vi kom hem så åt vi lite och jag fixade mig och sedan stack vi iväg till Patricia för att fira hennes födelsedag. frida var också där så jätteskoj att träffa henne samtidigt! Vi åt tortilla och hade allmänt skoj och skrattade mycke :) Vi for sen till kära gamla RT och fastän några i gänget var trötta så blev det en riktigt bra kväll sen!! Dansa gjorde vi förstås och träffa några vänner samtidigt.
Men det blev nog sent som vanligt när man är i rt. förde hem tjejerna och sedan kom jag hem med pojkarna.

Igår blev det bara att chilla och ta det riktigt lugnt med den bästa.. Jätteskönt att efter några dagar som varit fullspäckade med program och liknande bara kunna sitta framför tv:n och inte göra något. väldigt skönt och avslappnande!! Sedan åkte han iväg till dragsvik igen, och tog med sig min bil så nu är jag billös minst en vecka framåt. men de ska nog klara sig!

Idag är jag ännu hemma i sibbo, åker upp till vasa idag på kvällen för imoron börjar den nya veckan sådär påriktigt!

Sibbohelg och sång

Var hemma i Sibbo i helgen. det var furahavecokslut så det var egentligen därför jag for hem men passade på att träffa lite barn och familjen samtidigt. Det var nog roligt att igen vara med kören men jag märkte förstås att jag inte varit med på en tid. Sångerna var nya och det kändes på ett sätt konstigt att sjunga igen fastän det nog samtidigt var roligt. Sitter nu i tåget påväg till Vasa. Jag skulle först nog ta bilen men det blev bara för stressigt idag och jag var ganska trött så nu fick de bli tåget istället. Ganska skönt att bara se en film, kolla facebook och bara "njuta" och inte behöva vara helt koncentrerad på att köra och försöka hållas vaken. Imorgon börjar veckan med orientering 8.15 på morgonen, det kan nästan kallas en rivstart. :) Nästa helg blir det sibbo igen men då ska jag fira min allra bästaste vän på henner födelsedag!!!

Helgen

veckoslutet började med SuperFridayChurch i Sion och ännu seanre på kvällen kom den bästa hem. På lördagen åkte han iväg tidigt på morgonen på både talko och möte och för att träffa en kompis, hem kom han också ganska sent den här kvällen. Så under tiden han var borta tvättade jag fönsterkarmarna som bokstavligen var svarta istället för vita, dammsög, vek kläder och gick på stan några timmar och shoppade(mest nödvändigt!) Köpte bl.a. ett par jumppaskor, har inga bra här uppe i Vasa och behövde både till jumppakursen och för att själv bli mer motiverad att gå ut på promenader och sånt. Köpte inte nå extra speciellt fina eller så, utan helt vanliga adidas tossor.


var relativt billiga jämfört med andra lite bättre skor


Antagligen småsmå sandkorn, för när jag torka de med våt trasa blev trasan nästan och se ut som lera sku ha fastnat på den. men nu är det så vitt man nu får det efter dedär smutset...

Imorgon är det måndag igen. Det blir en lång dag. Start 7.45 utanför mitt och sen börjar vi med jumppa och sen blir det gulis på kvällen. skönt ändå att vi först på tisdagen börjar kvart före 3 på eftermiddagen. Det är lyx, förstås är det bara en timme men skönt ändå :)  Men nu borde jag börja la mig i säng att jag orkar imoron!

RSS 2.0