snö, snö..

äntligen har det idag snöat:) på ett sätt roligt för nu kommer hoppeligen vintern, men å andra sidan inte roligt att stå och vänta på en buss i ovädret. Idag är ett ypperligt exempel på hur det är att stå och vänta på bussen när den aldrig kommer, och ännu till när det snöar som mest. Bussen borde åka från nickby 16.35 och vara i paipis, där jag skall stiga av 16.50. Annika och jag gick till busstationen till kanske ca 16.30 och stod och väntade och väntade och väntade..ingen buss!! När klockan är typ 17.05 kommer bussen. Oj, vad jag blev arg!! jag förstår nog helt bra att den kommer så sent när det är så dåligt väder, men när den kommer sent fastän det skulle vara hur bra väder som helst! Don't get it!!

nu har jag läst lite fyssa, kanske inte tillräckligt men jag har ändå försökt och när jag skriver provet så försöker jag ändå mitt bästa. Det tycker jag ändå e de viktigaste:)

idag på elevkårens styrelsemöte nämnde någon om höjningstentamen. De skulle vara så bra, ifall de fanns i sibbo. Jag tycker att alla skall ha rätt att skriva om ett prov, om man vill. Kanske man har haft en dålig dag, eller inte på grund av någon annan orsak hunnit läsa så mycke eller kanske ngot annat. Vad vet jag? Men min åsikt e att höjningstentamen skall finnas!!

Snart, snart e de HD!! På fredagen 16.30 påker vi från Nickby:) I can't wait. De kommer vara så bra!

nu>>läsa fyssa

söndag..

ida är det ganska fint väder:) det regnar eller stormar inte som det gjorde igår!  igår trodde jag att jag skulle blåsa bort när jag gick från böle tågstation till mässcentret. Det var bokmässa där!
 Jag köpte 2 pocketböcker, en HBL t-skjorta´, och en Hillsong cd:) ja vet, de e ju bokmässa men när man hittar nåt man vill ha och man sökt efter måste man ju köpa det när det är till salu:) Jag träffade också Lukke och Maarit. och några andra halvbekanta.
 nu skall jag gå igenom frågorna jag skall fråga frida och tova idag. Jag åker idag in till H:fors och gör en intervju med dem till tidningen KUMMIN. Kyrkans Ungdoms tidning. Linus kommer och fotar oxå:)

efter det åker jag till min moster för att hon har födelsedag!
sen är det bara lite läxor som väntar +att jag borde läsa lite på biologi provet. annars tror jag inte att de går så bra!!

Ha en skön söndag!!

lördag

Dagens låt:Unity-Tonight

Idag vaknade jag typ kvart över 8. varför vaknar man så tidigt på en lörda moron? vet int, men en orsak kan ju vara att jag om några minuter skall fara till bokmässan i böle. De är en årlig tradition  att åka dit. Förra året var det oxå likadan storm som de e idag. Förra året hade det t.o.m. snöat. Men kanske vi får lite snö nu inom dagarna.

annat jag skall göra idag är att jobba på mitt fyssa-arbete om teleskop. Vet int alls hu de går me de. men jag hoppas på det bästa:) vad annat kan man göra?

sen tror jag att det blir lite biologi som måst läsas inför provet. provveckan börjar på onsdagen till tisdagen. fysik-prov på onsdag, torsdag ledigt då skall bara en mat.bas.upps.lämnas in. försöker få den till onsdagen så behöver jag inte åka till skolan bara för en uppsats..! på fredagen biologi,måndag matematik och tisdagen ledigt. På veckoslute e de ju förstås HD:)
 Oj vad jag har väntat på de! ända sen förra året, typ ;)

Nu skall jag laga mig färdig och sen skall jag åka för att se om jag hittar någo trevliga böcker:)
 
Ha en skön lördag!

torsdag-kväll!

Dagens låt: Leon- The Father's Welcome :)

Jaha, första inlägge..:) hade nog ett konto här förut men de har jag helt glömt bort.! skall föröska skärpa mej denhär gången!

nu e de verkligen höst:) de bara regnar å de e grått å dystert. Varför kan de int snart börja snöa?? då sku de bli såå myki bättre ;)

det har nog inte hänt nå speciellt under veckan..skall fara till prakticum på media-linjen  nästa period å de tror jag att kommer bli bra. men alrig vet man säkert!

har också fått ett erbjudande att ifall jag vill skriva en intervju till KUMMIN, Kyrkans ungdoms tidning. såklart vill jag de. jag tycker om å skriva å fota +att jag får lite pengar för de. pengar sku sitta ganska bra just nu! de börjar bli lite knappt me de!!  

nu har vi börjat gå igenom hur man skriver en material-baserad uppsats, å de verkar vara ganska lätt!? Hoppas ockås att de e de:)

nästa vecka e de provvecka och sen är det äntligen HD:) har gått å väntat på de såå länge :)

nu skall jag börja gå å sova att jag orkar sista skoldagen före v-slute å bokmässan:)

RSS 2.0