Volleyboll

Alla som känner mig bra, vet att jag inte är någon sportfåne. I lågstadiet var jag med i friidrottstävlingar och jag friidrotta även på min fritid men sedan blev det liksom stop med det. I högstadiet deltog jag nog i gymnastik men inte något mer än det.
Dethär läsåret har jag varje onsdag gått på en jumppa som har varit helt jättebra.. Superbra ledare som bara kämpar på med oss alla.
Men jo, till min point. Igår blev jag tillfrågad om jag vill vara med i skolans volleybollslag när så många hoppat ut. Jag var lite tveksam eftersom jag aldrig riktigt kunat dethär med sport. Men jag tackade ändå ja. Det visade sig idag att jag nog kunde spela, minst lika bra som de andra. :) Vi fick brons, nåjaa det var med fyra lag men en medalj ändå;) (svenska å finska högstadiet och gymansiet). Vad roligt det var att spela och ja va skoj att få en medalj första gången man e med i någon tävling! :)

vanlig sonjis blogg

Istället för att läsa igenom en artikel på engelska om olika data- samt telfonvirus sitter jag och bloggar. Istället för att göra modda läxan ser jag på TV. Istället för att skriva och läsa samhällslära gör jag alltmöjligt annat. känns som att jag inte hänger med i allt vi borde göra. Läxor hit och läxor dit. Projekt upp å ner. Varför är skolan så stressig ibland?? Nåja, skall kanske inte klaga. Det är ju inte så farligt-värre skulle vet kunna vara.

Har haft ganska hård hosta hela förra veckan och på lördagen när vi hade övningar i skolan inför vårkonserten gav min lärare en veckas sångförbud åt mig. Men idag när jag äntligen fick en tid till läkaren sade hon att det bästa att göra när man har ont i halsen är att sjunga och inte att prata och viska vilket är det värsta för rösten. Så idag lärde jag mig något nytt :)

men nu skall jag kanske försöka skärpa mig och läsa igenom dendär artikeln och besvara några frågor.
Jag vill träffa folk!! Det enda problemet, känns det som, är att jag har massor skolarbeten som måste göras!!
Men jag vill.


Gospelkör

Under helgen hade vi gospelkörhelg i Borgå-härligt!! Jag blev bara så glad när vi under helgen fick ha Mikael Svarvar med oss som coacha, inspirerade och gav oss mer kick att sjunga och verkligen satsa. Vi hade intensiv dag på lördagen med massor övning blandat med skratt, pauser och lite twankande ;). på söndagen hade vi konsert och jag njöt av att bara få sjunga. Konserten var välbesökt och kyrkan var nästan fullsatt. Sjunga ja, det är nog det jag vill göra. :) det trivs jag med att göra och där känner jag mig hemma :) Kanske jag bara håller på med musik som hobby men visst har jag ibland också tänk att ha musik som yrke. men det får jag ta senare.
Tack för helgen allihop !!

konsert

På torsdagen var den bästa kvällen jag haft på läänge. nämnligen Good Charlotte konsert i Helsingfors :) En helt otrolig bra konert,suverän stämmning,great show på alla sätt och vis. . :) Verkligen värt att åka dit. och jag blev bara mer förälskad i bandet;)

Men under helgen har jag själv varit på konsert,Furaha-keikka. på lödan var vi i karis på en misisonsdag och idag var i först i Bromarv på gudstjänt och senare i Tenala. Riktigt skoj att åter igen få vara på furahakeikka. det har blivit lite lite för min del att delta men skoj var det. :)

provveckan börjar imoron, men som tur är, är jag ledig så imorgon blir det att studera matematik för hela slanten och historia för den delen också :)

Så ha en trevlig vecka allihopa, jag skall försöka överleva :)
kramar, S

RSS 2.0