inte riktigt

Om jag idag skulle ha haft inssin så skulle jag inte ha kommit igenom men som tur är, så hinner jag ännu öva några gånger :) inga stora misstag men tillräckligt att inssi-gubben int sku släppa mig igenom :S

Helgen har minst sagt varit stressig men samtidigt väldigt rolig och bra. På lördagen var jag hela dagen och halva natten på Mårsbacka där vi hade föräldramiddag. Maten smakade, bändet var bra och vi och gästerna trivdes nog och alla, tror jag, tyckte att det var en jättelyckad kväll/natt !

På söndagen var jag till bokmässan och köpte böcker som bara den. Nåjaa, fler böcker sku jag nog ha kunnat köpa men det tyckte inte plånboken så det får bli till en annan gång.

High School Musical 1&2 så jag också igår på. Jag har länge planerat att se dem och nu blev det av. Jättebra filmer asså :)

Nåjo, skall försöka göra något skolarbete trots att jag inte har någon motivation. Har så få kurser just nu att det inte riktigt känns att jag sku gå i skola. Imorgon har jag från 12.45-14.00 och på ondagen är jag ledig.Skönt att ha lugn period också :) Sånt tackar man inte nej till!

Later! :)  


höstmiddag- och förkylning

Höstlovet kom och gick. jag jobbade på dagiset, väldigt trevligt men tungt. På veckoslutet tog jag det bara lugnt och njöt av att inte egentligen behöva göra något fastän jag hade både ne uppsats och en kolumn som väntade på att bli skrivna. Sedan gick jag också och ble förkyld vilket inte är så skoj. Jag har nästan tappat hela min röst, inte så skoj men de ska no bli bra snart.

På lördagen har vi vår föräldramiddag dit även icke-föräldrar kommer. Vi samlar ju som sagt ihop pengar till vår resa till Tyskland och Polen och får lite inkomster på detta sätt. Så imoron ska vi ti tukku å på lördagen är vi nog och fixar allting hela dagen. Det blir nog både skoj och bra! Dekorera, ställa i ordning och sedan själva kvällen. Hoppas allting ordnar sig :)

RSS 2.0