Paddington

Igår var jag på konsert.Paddington besökte mitt gamla högstadium och där ställdes det till konsert på kvällen. Jag gillade verkligen bändet och tyckte det var så himla skoj att träffa Lina och Johannes :)
Det var min friday evening!

Idag får jag se vad som händer. Kanske blir det lite ute-kväll, får se :)

en snabb up-date

Visst kan man bli arg. Jag skrev just ett ganska långt blogg-inlägg och sedan plötsligt så försvann allting bara. Jag får väl skriva någon annan gång på nytt.

Jag har haft läslov/sovlov/sportlov och precis i den ordningen. Läsningen har inte gått såå superbra men jag har ju fortfarande en vecka på mig före dom första skrivningarna börjar. De börjar nog bli lite spännande nu.

Veckoslutet spenderade jag tillsammans med Annika i järvenpää och där stötte vi på några bekanta. :) Skoj skoj, de tyckte jag om.

Under mitt lov har hunnit med en dagsresa till Tallin där vi bl.a. köpte kläder till småbarnen och en stor stor kappsäck åt mig. Den kommer bra till användning när jag i april åker till Tyskland och Polen. Förutom resan så har jag hunnit med lite skidning tillsammans med Daniel,4, samt lite skrinning och det senast igår med Annika. Kom just också hem från jumppan, eller de e snart en timme sedan. Trots att det låter som att jag har gjort otroligt massor så är det faktiskt otroligt lite. En människ sku inte få röra på sig så lite som jag gör!

Idag hade jag bara en sån längtan till sommaren så jag bestämde mig för att sätta på mig min mini-kjol :) När jag vaknade så lyste solen bara så ljuvligt:) Mera sol,snälla!!!

Nu ska jag fortsätta läsa andras bloggar och kolla lite på facebook, sedan blir det nog att börja gå å sova.
Jag skall försöka uppdatera bloggen lite oftare än vad jag nu gjort. Men lovar dock ingenting.

//sonja

abiabiabi

visst är det en tid sen sist, men tiden har inte riktigt räckt till.Har bl.a. haft modda-skrivningar och hörförståelser m.m.

Vi hade Penkkis på torsdagen som var hur bra som helst.Jag var Pippi Långstrump och med mig hade jag några pirater,spiderman och en indian bland annat.. Vi kasta godis åt alla och firade att skolan äntligen tar slut fastän vi egentligen tycker att det är ganska tråkigt.För det är nu som vi alla har börja umgås med varandra otroligt mycket och nu måste vi sen skiljas.Allting har sina goda och dåliga sidor.

ABI-kryssningen på torsdage-fredag var den bästa!! Aldrig har stämmningen på en båt varit så bra som den nu var och det var nog så värt att vara med! :) Var vaken 23h å sn sov jag nästan 5 timmar och sedan var det igång igen ;) Men det kändes nästan som en "vanlig" kryssning förutom att medelådern var betydligt lägre och att dt kanske festades lite mera än vanligt. men de var helt huippu å sku gärna ta om den, tillsammans med samma människor också, ifall det bara gavs möjlighet!!!

 Jag som Pippi(hemma före jag åkte iväg till skolan)

Passar också på att önska er alla en trevlig vändag! :) <3

RSS 2.0