The Quest and something else..;)

The Quest var det ja på söndagen. En härlig show med så fina musiker å ljus å ljud. Ett fint slut på veckoslutet:)
Maria och Tomas Höglund sjöng å de gör de sååå härligt fint!

Provveckan var slut för min del redan igår. Skrev hissa igår å finska på tisdagen. Moddan lämna jag in på fredagen å bokrapporten på måndagen. Fick igår ut finskan. Det skulle ha kunnat gå bättre. är inte så hemst nöjd, men jag kan juh alltid förbättra:) Hissan har jag inte ännu fått ut, men jag bara hoppas och ber att jag inte skall behöva sticka till skolan på sommaren för omtagning. Moddan gick jag ut idag och jag är verkligen nöjd. Bättre skulle det förstås också ha kunnat gå, men där kan man bara förbättra också.

på lördagen är det avslutning. Sedan skall jag på två studentkalas. Sörens och Biancas. Jenny skall komam till Sören från Tammerfors, så det skall bli skoj att träffa henne:)

sommar..hoppeligen..

en tid har gått sen enast jag skrev.. jaja jag vet att jag är lite lat..
vad senast? inte så mycket egentligen. skolan rullar på och imoron börjar provveckan.skall dock endast lämna in några textkompetens-uppgifter så de e inte så tungt. för övrigt har jag endast finska och  hissa prov. de skall väl gå.

Jag har ny musik på min nya mp3-spelare,men jag tror jag måste föra tibax denna för den fungerar inte riktigt som jag tror den borde göra.

Jag har en sån otrolig lust att åka nånstans.. till Spanien eller Amsterdam eller liknande. det skulle vara så skönt att få lite semster,visst får vi snart semester men de känns inte lika om man skulle åka utomlands.tror ja.har iofs inte provat menmen..

Jag fick idag inbjudningskort till Sörens studentdimission. Tänk att jag hoppeligen om 2år också håller på och ordna med sånt. Det skall nog bli skönt sen när jag blir student.Det enda som sedan är lite förvirrande..? e väl att jag inte vet vilka ämnen som jag skall skriva.men kanske jag kommer på det någongång:) Jag är ändå otroligt glad för alla studenter detta år och speciellt då för mina närmaste kompisar. Till Bianca är jag oxå bjuden.

På söndagen,dvs 27.5 kl.14.00 och 19.00 e de The Quest i svenskis. Be there!  Jag tror de kommer bli jätteskoj och bra:)

Nu skall jag skriva lite på mina texter.
Sedan kommer mamma hem
Later

up-date

jaja, ESC var över för iår. Ingen vinst till Finland detta år, men vem trodde det egentligen? Serbien gick och vinna. En fin låt har de, fastän kanske int en sån jag hade hoppats att vinna, men... Nu skall vi int sörja. 

Skall göra en liten update här på mina senaste dagar:
Fredag: Skolan och sedan bar det va till Helsingfors för att där kola upp allt som ordnades i anknytning till ESC. Eurovision Village blev det egentligen som jag och Annika besökte. Där träffade vi Marco Bjurström och Kristian Meurmann. :) Tidigare hade vi sett Jani Sievinen i VeroModa. På kvällen åkte vi hem, och det var skönt att få gå och lägga sig.

Lördag:
Jag var från jobbet på marknad och sålde blommor. Det på förmiddagen. På eftermiddagen butiken och förbereda mig för finalen. Finalen på kvällen var nog jättebra. Satt hemma i soffan och hade det mysigt. Sjöng med i de låtar jag kunde och njöt av allt. 

Söndag:
Var vi först alla hemma. Alla mina bröder och deras familjer, efter det bar det av till mommo. Dit kom nästan alla mina kusiner med sina barn och jaa-a de va mycke gäster min mommo orkade med.

Måndag:
Var en helt vanlig skoldag. Jag hade presentation i finskan om kamera, och jag tror det gick bra. 

Tisdag:
Inget speciellt, tror jag.:) 

Nu skall jag fortsätta göra skolarbeten
>Later  

Eurovision

:) Var igår på Eurovisionens semiennakko(vad det heter på svenska vet jag int;)) Det va superskoj!! Stämmning,musiken och jaa-a allt!! :) Skulle vara så skoj att åka på finalen, men dethär var redan bra att mamma gick med på detta. Vi hade jättebra platser. Rakti mittemot lavan och man såg allt jättejättebra!! Öronproppar skulle jag dock ha behövt, eftersom mina öron är ganska känsliga men en kväll klarar dom nog sig:)

Turkiet gillar jag fastän den är precis likadan som Greklands för några år sedan. Shake it hette Greklands låt och denna var nästan likadan med rytmen,sångaren,fiilisen och allt. Men ändå gillar jag den. Schweiz var faktiskt också en helt ok låt. Det fanns massor andra jag också gillade men kommer faktiskt inte ihåg vilken var vilken.uups men man kan ju inte alltid komma ihåg allt. Ikväll blir det då den riktiga semifinalen kl 22.00 i TV!! Det måste jag kolla!:)
På lördagen är det finalen!! Då gäller det att kolla och ha stämmningen på topp:)

RSS 2.0