Påsken hejdå.Välkommen något annat!

Påsk-helgen har nu officiellt slutat. Jag har ändå morgondagen ledig. Det är nog jätteskönt att ännu imorgon vara ledig för jag behöver nog en dag till att komma igång igen. Förra natten sov jag nästan 12 timmar och natten och dagen före det sov jag nästan hela tiden. Jag har nog inte varit trött efter allt jobbande utan jag tror att min trötthet mera beror på mitt festande under de senaste dagarna. Var ute både på torsdagen och på lördagen. Men det var det värt!! 

Har inte fotat något under hela påsken så därför lägger jag upp en bild från förra påsken. 

Det brun-vita är memma och vaniljglass-hur gott som helst. Man lägger det lite om vart annat i typ en kakform eller vad man tycker och sätter det i frysen typ ett dygn. Sedan tar man bara fram det lite före man ska servera. Gott var ordet! 
Det andra är förstås pascha :)
 

Skall snart börja gå och lägga mig. Just nu lyssnar jag på en låt som jag inte kan få nog av. Den är bara så otroligt bra med så bra text!! Ta och lyssna på den och du kommer inte att ångra dig :)
Skall även lyssna på lite till musik medan jag gör mig färdig till sängs. Sedan blir det nog en tidigare väckning imorgon äv vad det blev idag,måste ju vänja mig nu när jobbet snart börjar igen.

Gonatt!

Yoga

Idag på jumppan körde vi med yoga. Verkligen skönt med asiatisk musik och olika övningar. Rekommenderas verkligen. Jag ska kolla ifall jag i England kunde gå med i antingen en yoga-grupp eller någon annan jumppa-kurs. Alltid trevligare att träna tillsammans med andra.

Idag jobbade jag också sista dagen på mitt kvällsjobb, så nu har jag tid på kvällarna att umgås med vänner och fixa för resorna. Behövs nog verkligen. det är ganska mycket man måste tänka på då man skall vara utomlands i 3 veckor. men jag tror nog att jag kommer ihåg allting ungefär. resten får jag fixa när jag kommer hem till dimissionen och före jag åker tillbaka. Spännande!

Nu har jag en vecka ledigt-skall bli skönt :)

Supervän

Biljard tycker jag om. Har spelat det ett antal gånger nu och jag tycker det är roligt. Socialt är det också. Man kan hur bra som helst lösa alla världsproblem samtidigt som man funderar ut vilket boll man till näst skall försöka träffa ;) Idag på kvällen var jag tillsammans med Annika och spelade medan vi samtidigt löste världsproblem om allt mellan himmel och jord. Sånt tycker jag om. Vi är så on the same page att det är helt sjukt. Underbart då man kan snacka med någon om allting utan att känna sig besvärad eller dålig på något sätt.

  
Vi på penkkisen :)


Fest

Kvällen igår på lärarmiddagen var rolig. Det var bra stämmning och jag tror nog att alla trivdes och tyckte att det var skoj :)
Ida,Emma,Annika och jag for till äRTsyn med Ninni som kusk. Hur skoj som helst. Verkligen roligt då jag varit där så ofta att jag nu faktiskt har bekanta där som jag kan umgås med :) Jag tyckte om kvällen och fick t.o.m. nästan några nya bekanta,åtminstone sådär halvbekanta - me like :)

På kvällen idag blir det antagligen lite bilis med Annika ännu :) Jag vill bara göra något idag!!!

Ha en skön söndag :)


Ps. tog faktiskt inte en enda bild igår varken på middagen eller i RT, men det får bli en annan gång

Ny dag

Gomorron!!

Vaknade för en stund sedan och det är lördag! Men jag har mycket att göra idag så det var kanske lika bra. Nu ska jag äta morgonmål, sedan ducha och sen blir det nog att fara en sväng till butiken. Sedan måste jag börja baka bullorna till ikväll, vi har lärarmiddag och jag har lovat att baka. Blir nog skoj! :)

Vi hör senare, lyssna på den här låten  eller varför inte på denhär ! Kolla även filmen om du har möjlighet, den är jättebra! :)

Ha en trevlig lördag och vi hörs senare!

Smoothie

Ikväll tyckte jag att jag var värd något xtra gott efter en tung arbetsvecka, så jag gjorde mig en blåbärs-chokladsmoothie. Verkigen gott fast lite väl sommrig var den kanske men idag har det varit helt underbart väder dessutom. Jag känner och hoppas att sommaren verkligen nu kommer :)

 Chokladglass och blåbär-hur gott som helst :)


Jag har också idag bokat flygbiljett till England så nu är det nog på riktigt! så spännande. Väntar verkligen redan på att få åka på nya äventyr!


Ty-Po :)


Tyskland-Polen resan närmar sig med stormsteg. Idag är det exakt 3 veckor tills vi börjar vår resa. Spännande och det betyder att det endast är fyra veckor till min avfärd till England :) Jag hoppas att det är vackert väder när vi e nere, och att det är varmt. förstås inte för varmt eftersom vi kommer att gå omkring i flera timmar men passligt :) Jag skulle att resan skulle vara redan nu. Vill packa och vill ta det lugnt och inte behöva jobba alla dagar från morgon till kväll. Jag tror verkligen att det kommer bli en resa som jag sent glömmer. :)

Nu till slut, en somring låt före jag går och sover och (hoppeligen) vaknar upp glad och taggad för morgondagens jobb :)





RSS 2.0