latmask

jaja.. kalla mig de om ni vill. har inte skrivit på lääänge men har faktiskt inte haft någon lust.. Sportlovet har gått snabbt. har inte gjort något speciellt. Varit barnvakt, sovit, tagit det lugnt och varit ute då det har varit så fint väder:)

På tisdagen var jag till Svenska Teatern och se på The Sound of Music:) Den va jättebra. Fantastiska skådespelare. Barnen va jättebra!! Tänk att man får barn och vara med i en så stor grej, och att dom klarar sig så bra. *Respeect* Tror faktiskt att jag skall åka och se den en gång till, om man bara får biljetter.

Imoron skall jag åka in till stan på förmiddagen med Annika. Vi skall inte göra nåt speciellt, bara fika,prata och jaah.. kanske det blir lite shoppande.om vi e på sådant humör. ;) jag har nog massor jag borde köpa; skor,solglasögon,väska,nya kläder. jaa... får nu se om det blir imorgon köpt eller inte. annars finns det andra dagar:)

jaja.. nu ska jag kolla min mail och sedan surfa omkring lite. Sedan tror jag att det blir gonatt. Igår satt jag på msn ti typ halv 1 så skall försöka gå tidigt å sova ida;) Får se om det lyckas:)

Ha de bra alla!!
Kramar// Sonja

<3

Glad vändag!!
Hoppas ni alla har en jättebra dag:)

slut på provveckan

idag var det sista provet under provveckan. Jag hade engelska som gick helt sådär. Läraren har i sina prov bara ord,ord,uttryck och mera ord nästan ingen grammatik!!
Finska provet fikc jag ut idag. fick bra 7½ men jag får 8 på betyget. Nu v'ntar jag bara på mattaprovet å enkka såklart:) på fredagen är det modda-utgivning. väntar med spänning att få höra vad hon tyckte om min recension jag skrev om Robinson Crusoe.

sitter för tillfälllet i biblioteket och väntar på att bussen skall komma för att föra mig hem;)

Imorgon är det penkis. Vet nog inte riktigt om jag vågar fara till skolan;)man vet aldrig vad dom gör med oss,domdär 3orna.ettorna skall städa medan 2orna övar på gammeldansen. De blir nog en intressant dag. Imorgon skall jag oxå till missian på körövning. Det blir skoj. 

På fredag är det gammeldans. Skall bli skoj att se hur fina alla flickor är och hur stiliga alla pojkar är:)

Sedan är det veckoslut och sportlovet börjar men jag återkommer med mina planer för de;)

Till dess, take care:) 


torsdag

jaa. äntligen var det torsdag. sosta skoldan för min del denna vecka. provveckan börjar imorgon så då är jag ledig. på lördagen(!!) har jag matta.,- måndagen finska,- och onsdagen enkka-prov. har nu en ganska bra känsla för mattan bara jag sen kan något när jag får provet framför mej.

Var idag till H:fors med Annika. Skulle kolla skor, väska och lite kläder oxå. Men inget köpte vi. Skorna var helt för dyra(114&213€ !!) inga roliga väskor hittade jag och inte heller några skor. Var inte på shoppinghumör.

Medan jag var i stan fick jag ett sms av pappa att jag blivit faster till en flicka. Idag blev jag faster för tredje gången. I sommar blir det en fjärde:) Det är nog roligt!!

Nu skall jag gå och se på Idols-röstresultaten:)
Nästa vecka 16.2!!!! Christers semi-grupp! Kom ihåg att rösta:):)

Imoron>hälsa på den nya babyn i familjen.:) 


Dios puede Salvar

Helt otroligt skön låt på svenska, nästan skönare på spanska.
Mighty to save på spanska: Dios puede Salvar:)<33


VERSE 1:
 Todos necesitan Amor que ninca falla,
Tu gracia y compasión Todos necesitan,
perdón y esperanza
De un Dios que salva

CHORUS:
Cristo, puede mover montes
Solo Dios puede Salvar Mi Dios puede salvar!
 Por siempre, autor de Salvación
 Jesús la muerte venció El la muerte venció!

VERSE 2:
Aún con mis temores,
sé que me aceptas
 lléname otra vez
Mi vida entera ofrezco,
 para seguir tus pasos
a ti me rindo (a ti me rindo)

CHORUS BRIGDE //
 En la tierra tu luz brillará
Cantamos Por la gloria de tu majestad!
 Jesús

RSS 2.0