Enrique:)

http://www.youtube.com/watch?v=GFLIw8pVUb4

Enrique Iglesias är en underbar sångare,tycker jag. Blnd hans många superbra sånger gillar jag speciellt låter Tired of being sorry. Den är bara så härlig rent melodi- och textmässigt. Love it.

Idag hade jag skola 8-16. En hel lång skoldag alltså utan några håltimmar eller liknande. Jag var inte så trött efter skolan som jag hade tänkt mig och sedan har jag idag också hunnit vara på jumppan 20-21. Det var helt superskönt att bara efter en lång dag få slappna av. Vår lärare,Maria är nog jättebra. Minna var också med idag igen så de va också riktigt roligt. Mamma kunde/orkade inte idag komma eftersom hon idag kom hem från Norge. Hon har då alltså varit där sedan måndagen och yckte bara att de skulle bli för mycke. Men next time again.:)

brabra, inte nå mer hade jag nu just att skriva så jag får väl snart börja gå å tuti att jag orkar imoron. Har imoron skoooldag till 11.30. Skönt med en superkort dag.

go'kväll

Provveckan tog slut på fredagen och alla prov har jag redan fått ut. 8½ i rella och gegga.7 i engelska som jag hade gissat ,men får försöka vara bättre nästa kurs. Men sen.. 9+ i franska jag e skitnöjd över de:) Tyckte att provet var lätt men hde ändå inte kunnat tänka mig att få så bra.. missade typ 5 poäng och sånt som jag nu märkte att jag visst kunde.. så e de alltid att jag gå oh missar nåt som är en självklarhet;)

Mamma är just nu i Norge. Hon for på månda-moron å kommer hem imoron på kvällen. skoj att få henne hem tillbaka:)

så var ju Noora här på veckolutet. mitt diadem gick sönder,semlor bakade jag och övade kullerbyttor med Noora och skoj hade vi :) oj, vad jag älskar den lilla flickan!!och alla mina andra syskonbarn oxå;)

Nu har en ny period börjat med tyska,biologi,geografi,religion och finska. Det känns lite jobbigt med biologi och geografi, de verkar inte vara så lätt, men jag hoppas att jag skall hålla min form uppe när det gäller prov-resultat sen då när det gäller.

Vädret har varit lite kallare och det är väl bara att konstatera att hösten nog så småningom börjar vara här. Jaja, de ska nog bli roligt me vinter också för i.o.m. vinter kommer ju november-måndag och då fyller jag år;) nejnej nu ska ja int tänka för långt. (men i november har jag födelsedag;D)

  Jag började bara sakna sommaren... bilden är tagen i augusti2007 vid Klippan.

jaja det var bara en bild jag ville posta här:)


Ha en underbar vecka!!

//S 


nästan slut...

provveckan alltså.. har endast ett prov kvar,nämligen franska på fredan men de ska nog gå utan några större problem. Har redan idag kollat igenom orden och de verkar jag kunnat relativt bra. Engelska idag oxå. Hoppashoppas får jag väl säga men rellan å geografin känns ganska bra. väntar bara att få ut dem. spännande att se hur det har gått.

Imoron när jag har ledigt så skall jag vikariera i musik i lågstadiet, så jag borde kanske lite förbereda mig på de oxå.nåh antagligen blir de lite rytmer och sedan förstås sjunga lite. :) Spännande att se hur det går. 

Idag skall jag ännu på jumma/dans. Roligt de oxå å verkligen bra att man en gång i veckan faktiskt håller på i en timme effektivt tränar.. skall nog ta mig i nacken på den fronten. 

Förresten så hittade jag idag ett par jättehärliga skor. De va svarta och med så klack som jag vill ha:) tyvärr är min money-situation inte just nu så bra så får se på dem nästa vecka. dessutom måste jag lite kolla vad de e som e höstens/vinterns grej:) men skor behöver jag verkligen! lite nya kläder sku int annars heller sitta så fel. någon som vill komma med som smakråd samt sällskap?:)
 
jaa-a nu skall jag surfa omkring lite och sedan kanske läsa lite mer franska eller sova lite. Får se!

  

Sång på gång..

Härlig sång:

Peter Jöback feat. Sissel Kyrkjebø: "Gå inte förbi"

http://www.youtube.com/watch?v=Gh_NTuR2L1c&mode=related&search=

I'm totally in love:)
 

partaj och provläsning

fredagen var jag på groovy party till fila på deras bakgård. De va riktigt roligt och ett bra sätt att avsluta en lyckad vecka. Bra musik,god gemenskap och roligt att träffa gamla vänner och bekanta:)

Igår och idag har jag läst på geografi och lite religion. Geografi-prov imoron och religion på tisdagen.Sedan följer engelska. Torsdagen är jag ledig från skolan, men det kan hända att jag får vara vikariera i musik en lågstadieskola men det är ännu ganska öppet. Fredagen är det det sisat provet för min del, franska.  

Igår var jag även på min kusins 35-årskalas. Mycke barn,släktingar,godsaker och fotande. D.v.s. en riktigt skön kväll.

Nu skall jag fortsätta läsa på geografi om olika kulturkretsar,energikällor m.m.. sedan blir det nog lite mer rella idag ännu:)

                                                                LeAnn Rimes-Life goes on

veckostart

en ny vecka har startat. Skolan idag var helt ok. var bara ganska trött efter att igåt suttit uppe och talat med en kompis på msn. jag skulle ju gå tidigt och sova, men sedan astnade jag bara framför datorn. nåjaa, får väl skylla mig själv.

Läste just att Action07 ska ha gäster från Hillsong,Australien. De kommer ju bli hur grejt som helst. Men får se hur de blir med mitt action-besök. För de första e de ju ännu läänge dit och sedan var det tal om en sverige-trip. men vi får se.:)
Annars e de också nåt slags party nu på fredan i fila i hesa. De tycks vara väldigt aktiva där. De sku oxå vara skoj att besöka, enda problemet är välan dedär med skjutsen. Kanske jag får skippa de oxå?

Idag har jag jobbat/eller sökt fram fakta om Daily Mail till föredraget jag skall ha på onsdagen tillsammans med Annika. Jag känner på mig att de kommer gå bra.

Provveckan börjar på måndagen. Spännande att skriva franska:)Nytt för mig:) 

Nu>sluta tala på msn å sedan ska jag gå och sova..

GonattKraMaR!:)
 


söndag

idag borde jag hinna med ett geografi-projekt plus att läsa ca 7 kapitel geografi,sedan är det nån släktkalas grej men jag dock inte ännu bestämt om jag ska ta mig tid att åka dit eller inte. annat angående skolan har jag nog inte tills imoron. vilket är skönt för geografin räcker till.

ungdomssamling var det igår. Lovsången gick sådär. Benjamin,Lukke,Ad,Jimmy och jag skulle leda. Inget piano,bara gitarr och trummor som kompa så de va lite nytt. men jag tror de gick rikigt bra.

nu ska ja ta itu med projektet. jag e bara så slapp på söndagar.


uppiggad

 Blilden är tagen vid mommos 90-årskalas.
 
Tänkte att den lite skulle pigga upp tillvaron.
Jag somnade med engelska-boken i handen, när jag övade inför förhöret, men det var nog så skönt att få sova. Jag har verkligen haft sömnbrist. Men nu är jag ganska pigg och på gott humör:)

Idag fick jag också frissatiden bestämd. De hade varit något missförstånd så jag skall först i oktober till frissan, så hoppas att mitt hår klarar sig eller snarare de som skall se mitt hår. 
 
Underbar låt hittade jag på Kajsas blogg Planetshakers med låten Fall in this place. Underbart!


stressigt värre

nåja så stressigt har jag nog inte som rubreiken får det och låta, men saken e den att fastän jag inte har det så stressigt just nu så är jag ändå otroligt trött. Jag vill få bra i min engelska-presentation,borda hinna fara möten,föreningsfestival som jag verkligen inte skulle ha någon lust att åka på.. På tisdag var hemma först ca 21.00 efter att åkt hemifrån på morgonen 07.15. Då hade jag läxor och sånt som ännu skulle fixas före nästa dag. Imoron skall jag på föreningsfestival och är hemma först något kring 21-22-tiden. Det blir tungt och stressigt då jag bara skulle vilja kunna åka hem genast efter skolan och gå och sova. men nej.

på lördan skall jag leda lovsången i betsku eftersom Bianca e borta. Det skall nog gå bra, men jag är så flunssig just nu att jag vet inte om jag får en enda ton ur mig. nåjaa får se hur de går. 

Daily Mail skall jag berätta om i engelska-projektet. eller annika ska oxå vara med. Har någon fakta om det så skulle de underlätta.. annars får jag försöka gräva fram det någonstans ifrån. 

jaja, nu ska ja ta itu med läxorna att jjag sedan kan ha en helt ledig kväll. Jag har ändå förhör både i engelska och franska imoron så det blir lite jobbigt, men de är bara förhör så de får gå som de vill:) 

Ska försöka skärpa mig med skrivande.. men det händer inte riktigt nå mycke i mitt liv så.. 



 

RSS 2.0